theme
Een schitterend tv optreden door landskampioen Demi Brama.

Een schitterend tv optreden door landskampioen Demi Brama.

Er wordt nu ook op tv aandacht geschonken aan de Wereld kampioenschappen Pole&Aerial sports. En wie beter dan Nederlands Kampioen Demi Brama om de paalsport te vertegenwoordigen? Zij gaat aanstaande donderdag maar liefst 4 performances laten zien tijdens het WK. Niet alles op dezelfde dag, maar verspreid van donderdag tot en met zondag. Het WK vindt elk jaar ergens anders plaats. Zo is het in 2017 in Nederland gehouden, in 2018 in Spanje, 2019 Canada en sinds corona eindelijk weer live en wel in Zwitserland.

Max vraagt Demi waarom zij denkt dat zij dit jaar kan winnen, aangezien ze vorig jaar op de tweede plaats tijdens het WK eindigde. Nou Max, kijk maar eens goed naar de vooruitgang die Demi heeft geboekt. En dit jaar heeft zij maar liefst 4 x kans. Zij staat er goed voor op de world rankings en is zeker kanshebber.

Voor nieuwe klanten is er tijdens het WK van donderdag 27 oktober tot en met zondag 30 oktober de kortingscode "IPSF2020". Let op: alleen geldig op flexmonkey_polewear regulars en alleen voor nieuwe klanten die zich hebben aangemeld voor emailmarketing.

Related Posts

Kleding ruil * Clothing swap
Heb je ook een lade vol sportkleding die je niet meer draagt? Of misschien nooit gedragen hebt? Maar vind je het zond...
Read More
Hoe doet Nederland het op de Wereld Kampioenschappen Paaldansen?
Paaldansen is de meest bekende term maar eigenlijk gaat het hier om de ‘Pole & Aerial sports’ kampioenschappen va...
Read More
Dit wil je niet missen!
De allerleukste theatervoorstellingen, meest duizelingwekkende wedstrijden en de prachtigste shownights met fantastis...
Read More

0 Kommentare

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen