theme
Nieuws van januari: de SALE, de VLOG & de events.

Nieuws van januari: de SALE, de VLOG & de events.

Geen beter begin van een nieuw jaar dan een flinke opruiming. Flexmonkey ruimt op en gooit vele items in de uitverkoop. Speciaal voor nieuwsbrief lezers ALLEEN VANDAAG als eerste toegang tot de uitverkoop van januari. Sticky leggings, Flexmonkey shorts, tops en leggings, Teeki, Tikiboo en zo veel meer. Kortingen lopen op tot meer dan 50%! Vanaf morgen staat de collectie open voor iedereen. Opgeven voor de nieuwsbrief kan hier: https://bit.ly/2Y2kYmc.

Nog meer leuks voor dit jaar is de start van de Flexmonkey vlog! Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om de Nederlandse Kampioenschappen paalsport of aerial hoop te winnen? Heb je gedroomd hoe het is om op de Wereld Kampioenschappen te staan? Binnenkort komt Flexmonkey met leuke vlogs over het leven van een topatleet die dit allemaal meemaakt! Een kijkje achter de schermen, hoe hard er voor gewerkt wordt en wat er allemaal bij komt kijken. Stay tuned!

Ook zijn er dit jaar meer Flexmonkey events. Hopelijk kunnen we daar in februari al mee beginnen. Dit zijn de events om in de gaten te houden: zondag 14 februari: WORKSHOP SENSUAL HOOP (high heels meets aerial hoop) en zondag 24 februari: HET FLEXMONKEY WINTER EVENT. Reserveren kan via https://bit.ly/391Oqz6.

Als laatste nieuwtje, zijn er nu nóg hogere studio kortingen! Heeft jouw studio al een kortingscode? Meld je studio aan als bevriende studio, ontvang 10% korting én een gratis setje voor de eigenaar/eigenaresse! Mail ons op info@flexmonkey.nl of whatsapp 06-17149846. Je kunt als cursist dus ook je studio aanmelden. Flexmonkey neemt dan vrijblijvend contact op met de studio.

 

Related Posts

Een schitterend tv optreden door landskampioen Demi Brama.
Er wordt nu ook op tv aandacht geschonken aan de Wereld kampioenschappen Pole&Aerial sports. En wie beter dan Ned...
Read More
Dit wil je niet missen!
De allerleukste theatervoorstellingen, meest duizelingwekkende wedstrijden en de prachtigste shownights met fantastis...
Read More
OUT OF OFFICE
De Flexmonkey tribe heeft een week vrij. Bestellingen worden verzonden na 2 september en alle communicatie wordt opge...
Read More

0 Kommentare

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen