theme
BLACK FRIDAY shoppen voor paaldansers

BLACK FRIDAY shoppen voor paaldansers

Paaldanskleding in de sale tijdens de Black Friday pop-up shop in Studio ADC in Utrecht op zaterdag 20 november 2021. Dat betekent dat je kunt voelen, passen, twijfelen en kopen. Let op: QRcode en legitimatie zijn verplicht. Het tijdsschema vind je onderaan. Er wordt gewerkt in tijdssloten van 30 minuten. Plan je shopping dus goed!

Zonder QRcode shoppen? Dat kan! Online kan je genieten van de BLACK FRIDAY actie op vrijdag 26 november tot en met zaterdag 27 november 2021 van 00.00 tot 12:00u. Dus middernacht van donderdag op vrijdag gaat de sale los. Zaterdagmiddag om 12:00 uur stopt deze actie. Gebruik de code 'BF21'. Deze geeft 15% korting op paaldanskleding van collecties voor 2021 met uitzondering van de handmade items. De actie geld zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

Merken die meedoen met deze paaldans Black Friday korting zijn Flexmonkey_polewear, Dragonfly brand, Shark polewear, RAD polewear, Paradise chick (yess sticky crop tops) en wat onbekende merken. De korting geld alleen op de collecties van voorgaande jaren en zolang de voorraad strekt. 

BLack friday discount on polewear poledanceclothing paaldanskleding met korting flexmonkey

    FYSIEK BLACK FRIDAY POLEWEAR SHOPPING

    Paaldanskleding in de sale tijdens de Black Friday pop-up shop in Studio ADC in Utrecht op zaterdag 20 november. Dat betekent dat je kunt voelen, passen, twijfelen en kopen. Let op: QRcode en legitimatie zijn verplicht. Het tijdsschema vind je onderaan. Er wordt gewerkt in tijdssloten van 30 minuten. Plan je shopping dus goed!

    • zaterdag 20 november 
    • QRcode & legitimatie verplicht
    • aankopen kunnen niet retour
    • locatie: Studio ADC, Damzigt 16B Utrecht
    • tijdschema: zie hieronder
    • reserveer je tijdslot via whatsapp 06-17149846 (dit kan op de dag zelf ook nog)
    • tijdslot is actief zodra je bevestiging via whatsapp hebt
    • 10:15 - 10:45
    • 11:15 -11:45
    • 12:45 - 13:15 

     BLack friday discount on polewear poledanceclothing paaldanskleding met korting flexmonkey

    ONLINE BLACK FRIDAY POLEWEAR SHOPPING

    De korting in de webshop is 15% op geselecteerde artikelen (collecties voor 2021 met uitzondering van handmade items en zolang de voorraad strekt). Items die in de sale al korting hebben, hebben boven op die korting, nog meer korting. De korting kan oplopen tot 40%. Gebruik de code 'BF21' in een van de laatste velden tijdens checkout.

    Levering: uitgaande van de ervaring van voorgaande jaren is het rondom de Black Friday, Cyber monday en de kerst periode een gekkenhuis bij de bezorgdiensten. Leveringstijden worden dan ook niet gegarandeerd en verwacht wordt dat er enkele dagen vertraging zal zijn bij het leveren van pakketten.

    • vrijdag 26 november 0.00u tot en met zaterdag 27 november 12:00u
    • 15% korting op geselecteerde items met de code 'BF21'
    • collecties vòòr 2021 muv handmade items
    • 14 dagen retourrecht

    Related Posts

    Holidays & shipping
    Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
    Read More
    Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!
    Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten! Flexmonkey bie...
    Read More
    Kleding ruil * Clothing swap
    Heb je ook een lade vol sportkleding die je niet meer draagt? Of misschien nooit gedragen hebt? Maar vind je het zond...
    Read More

    0 Kommentare

    Hinterlassen Sie einen Kommentar

    Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen