theme
ACROBATIC FESTIVAL, het festival dat wél mag.

ACROBATIC FESTIVAL, het festival dat wél mag.

Een heerlijk zonnetje en strak blauwe lucht. Stages, frames en een calisthenics rek. Ruimte om je heen en vogels die fluiten op de achtergrond. Wat een ideale setting om buiten te sporten! Op 18 april vond de eerste workshop special plaats en de foto's spreken voor zich. Met een welverdiende spierpijn genieten we na van de dag. 

paaldansworkshop buiten in omgeving breda en tilburg

 

Dit smaakt naar meer! Op 22 mei vindt de tweede editie van de workshop special plaats; het ACROBATIC FESTIVAL. De dag wordt gestart met een flinke warming up en daarna volgen 6 fantastische workshops: pole, aerial hoop, aerial hammock, calisthenics, twerk en stretch.

Deze dag is geschikt voor zowel beginner als advanced. De oefeningen kunnen worden aangepast op jouw niveau. Om het meest van de dag te kunnen genieten, is aangeraden om wel enige ervaring met acrobatische sporten te hebben, zoals paaldans, hoop, of silks. 

stretch en aerial hammock met yoga workshops in omgeving breda en tilburg

Deel I
10:50 DROP OFF 
11:00 Welkom & warming up
11:30 Pole & Floor shapes
12:45 Champion tricks - Aerial Hoop
14:00 Lunch break

Deel II
14:15 Twerk OF Calisthenics 
15:00 Twerk OF Hammock
15:45 Calisthenics OF Hammock 
16:30 Flex & Stretch
17:15 Bye bye/PICK UP

Datum: zaterdag 22 mei 2021
Locatie: 's-Gravenmoer (omgeving Breda)
Kosten: nu van 110e voor 99e inclusief 1 snack, 1 appel en flesje icetea. Exclusief lunch. Gelimiteerde plekjes! Klik op onderstaande button om jouw plekje te reserveren. 

book now een dag vol workshops paalsport, aerial hoop en hammock en yoga in omgeving breda en tilburg

calisthenics workshop voor vrouwen en beginners in omgeving breda en tilburg

  • Afzetten en ophalen kan door een korte stop op de aangegeven ‘kiss&ride’. Afzetten kan vanaf 10:50 en ophalen om 17:15u. Kom je zelf met de auto, dan parkeer je op aanwijzing op het terrein.
  • Tijdens deze workshop worden de actuele richtlijnen van de RIVM gehanteerd. Workshops rouleren in groepjes van 4 personen. Omdat hier voor 22 mei nog veranderingen in kunnen worden aangebracht, ontvangt elke deelnemer een mail met de richtlijnen enkele dagen vooraf. Veiligheid voorop! 
  • Bij annulering vanuit onze kant ontvang je geld terug. Bij het aanpassen van de datum ontvang je geld terug. Bij annulering vanuit jouw kant ontvang je een tegoed voor workshops en privélessen (1 jaar geldig). Bij annulering binnen 48 uur voor het event start, geld een betalingsplicht van 100%.
Lyra aerial hoop workshops in omgeving breda en tilburg

Related Posts

Zomerplannen? Boek een paaldanskamp bij Flexmonkey!
Onze paaldanskampen zijn super gezellig en sportief. Lekker in de buitenlucht trainen voor paaldansen, paaldansen en ...
Read More
De fysieke paaldanswinkel in Noord Brabant: Flexmonkey_polewear.
Ken je dat gevoel van teleurstelling? Vol spanning wacht je af tot je bestelling wordt geleverd. En dan past het niet...
Read More
Holidays & shipping
Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
Read More

0 comentarios

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados