Dit wil je niet missen!

Dit wil je niet missen!

De allerleukste theatervoorstellingen, meest duizelingwekkende wedstrijden en de prachtigste shownights met fantastische paaldansacts! Flexmonkey geeft een overzicht met de activiteiten tot ver in 2023. Save these dates!

Dit jaar zijn er opvallend veel theatershows te vinden waarin paaldansen een grote rol speelt. Maar ook Aerial Hoop of Silks zie je de revue passeren. Zoals bijvoorbeeld op 13 november bij Soaring Spectacle in het Theater Orpheus in Apeldoorn. Je vindt alles de voorbereidingen op IG @soaringspectacle en kunt hier informatie zoals prijzen en kaartjes vinden: www.orpheus.nl/voorstellingen/4236/Een_middag_vol_luchtacrobatiek/Soaring_Spectacle

Op diezelfde dag vindt in Boxmeer de Polepassion competition plaats. Vorige edities waren de categoriën Advanced en Elite echte hoogtepunten. Op facebook lees je meer over het event via www.facebook.com/events/742836207067011).

Op 25 november is het te doen in het Noorden van Holland. Ook weer in het theater. A night of pole zal toeschouwers verbluffen met het verrassende en variërende aanbod aan paaldansacts dat zij zullen laten zien. Zowel solo artiesten als groepen zullen het podium met maar liefst 3! palen omtoveren tot een circusachtige magische show. Kaartjes waren al heel snel bijna helemaal uitverkocht. Of er nog eentje te bemachtigen valt, check je hier https://allevents.in/baarn/a-night-of-pole/200023050024602. Alle voorbereidingen volg je via IG @anightofpolenl.

Ook de PoleSportOrganization komt weer wnaar Nederland met hun prestigieuze wedstrijd met verschillende categoriën van sportief tot exotic. En wel op 3 december in Amsterdam. Meer informatie over deelnemen en bijwonen lees je hier https://polesportorg.com/collections/competitors/products/2022-compete-netherlands-amsterdam.

Dan is er op 10 december de ietwat kleinschaligere wedstrijd Dynamic competition in Utrecht. Meer lees je hier www.aerial-studio.nl/artistic-dynamic-competition.

Na de jaarwisseling is het even stil maar daar zal de Mystique Art Competition verandering in brengen. Op 18 maart 2023 vindt deze ‘all heels’ wedstrijd plaats in Arnhem. Meer lees je op https://mystiqueartcompetition.com. Nieuwtjes volg je via IG @mystique_art_competition.

In april vindt eindelijk weer de meest bekende allround paaldanswedstrijd plaats. Met sportieve, artistieke en exotic categoriën vindt de Pole Competition ADC plaats in Utrecht. Via instagram kan je in de gaten houden wanneer je je kunt inschrijven. Ook als toeschouwer is het zeer de moeite waard om op tijd een kaartje te bemachtigen. De ontwikkelingen volg je via IG @pole.competition.adc.

In het lijstje mogen de Nederlandse Kampioenschappen natuurlijk niet ontbreken. De datum van het NK Pole & Aerial sports van de IPSF vindt in 2023 plaats op 24 en 25 juni. Meer informatie vind je hier https://www.dapf.nl/event-informatie-van-nk-2023/.

Related Posts

Een schitterend tv optreden door landskampioen Demi Brama.
Er wordt nu ook op tv aandacht geschonken aan de Wereld kampioenschappen Pole&Aerial sports. En wie beter dan Ned...
Read More
OUT OF OFFICE
De Flexmonkey tribe heeft een week vrij. Bestellingen worden verzonden na 2 september en alle communicatie wordt opge...
Read More
How to choose a poledancepole for your home or studio; the 5 steps.
You are thinking about buying a poledancepole for your home or studio. Where to start? Most people start by thinking ...
Read More

0 comentarios

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados