theme
Omdat je outfit bij je paaldansmoves moet passen: de klassieke Jaguar lijn

Omdat je outfit bij je paaldansmoves moet passen: de klassieke Jaguar lijn

Klassiek en toch wild, dat is de nieuwe lijn paaldanskleding van Flexmonkey polewear. De sportieve top en de wat lange short vormt de ideal set om te dragen tijdens polefitness. De paaldansbroekjes zijn voorzien van een pijpje lang genoeg om ongewenste inkijk te voorkomen, en kort genoeg om te kunnen klemmen en te blijven zitten. De short hebben het model van een biker short, maar dan iets korter. ed korte broekjes zijn dus ook ideaal om  mee te fietsen.

yoga leggings van het paaldanskleding merk flexmonkey polewear

De top heeft het model van een racerback. Omdat vele van jullie aangaven een bh te dragen tijdens het sporten, zijn de pads achterwege gelaten. De top is perfect te dragen over je sportbh.

Om de set af te maken, is er ook een legging ontworpen. Met drawstrings om ervoor te zorgen dat de legging op elke taille goed blijft zitten. Je stelt er heel makkelijk je eigen maat mee af. 

Demi Brama is IPSF polesport champion en toont paaldanskleding op handstand canes in flexmokey polewear leggings

De set in zij geheel valt iets ruimer vergeleken met de andere collecties van Flexmonkey. Heb je de fold over in maat S en zit deze strak? Dan zit je met maat S bij de Classic Jaguar wel goed. Maar als de foldover maat S los of net aan goed zit, dan kan je beter voor de XS gaan. Betreft de top is er vaak aangegeven dat de band van de sportieve racerback met bra pads erg strak is. Daar is in dit modellen voor gecorrigeerd. De band valt dus ruimer dan je gewend bent bij de voorgaande racerback modellen.

De nieuwe stof draag ultra licht. Het droogt snel en behoud zijn elasticiteit. Omdat je outfit bij je paaldansmoves moet passen. Draag jij de classic jaguar set tijdens je volgende training?

Meer zien? Bekijk de video!

Related Posts

Ook leren lesgeven in paaldansen en aerial sporten? Bekijk alle instructor trainingen of boek een opleidingsplek!
Een goede opleiding om paaldans instructor te worden? Of een training om te leren lesgeven in aerial hoop? Alle cursu...
Read More
Zomerplannen? Boek een paaldanskamp bij Flexmonkey!
Onze paaldanskampen zijn super gezellig en sportief. Lekker in de buitenlucht trainen voor paaldansen, paaldansen en ...
Read More
De fysieke paaldanswinkel in Noord Brabant: Flexmonkey_polewear.
Ken je dat gevoel van teleurstelling? Vol spanning wacht je af tot je bestelling wordt geleverd. En dan past het niet...
Read More

0 comentarios

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados