theme
Een privé paaldanskamp; genieten van de paal & aerial sport in luxe en comfort.

Een privé paaldanskamp; genieten van de paal & aerial sport in luxe en comfort.

Wat is er nòg leuker dan een paaldanskamp? Een privé paaldanskamp! Wil je zelf bepalen wie er mee gaan EN welke workshops je doet? Dat kan! Flexmonkey host privé paaldanskampen in omgeving Breda en Tilburg. Deze private pole & aerial camps worden zo ingericht dat alles is afgestemd op jouw wensen. Je verblijft in een luxe appartement en het ontbijt en diner wordt verzorgd. Dat is genieten van de paal & aerial sport in luxe en comfort. Hoe chill is dat?

Het voordeel van een private polecamp? Met een groep van 4 tot 6 man is er echt tijd per individu en kan elke techniek vanaf de basis worden uitgelegd als dat nodig is. Tegelijkertijd kunnen de technieken extremer worden gemaakt. Zo kan je toch samen op kamp terwijl je een ander niveau hebt. Nu zijn er nog veel meer voordelen te benoemen zoals het verblijf met z'n allen samen in een luxe appartement en de keuze van de workshop. Daarnaast is een groot voordeel dat er vele aanpassingen kunnen worden gemaakt zodat het paaldanskamp echt precies aansluit bij jullie behoeften.

PROGRAMMA

Dag 1

 • Check-in va. 12:00u
 • 13:00 - 14:15  WORKSHOP 1
 • 14:15 - 15:30  WORKSHOP 2
 • 15:30 - 16:00  PAUZE (snack)
 • 16:00 - 17:15  WORKSHOP 3 
 • 18:00 DINNER

Dag 2

 • 8:30/9:00 ONTBIJT BEZORGD
 • 10:00 CHECK OUT
 • 10:15 WORKSHOP 4
 • 11:30 WORKSHOP 5
 • 12:45 AFSCHEID

WORKSHOPS

Het leukste is toch wel dat je naast je gezelschap ook zelf de workshops kiest! En wel 5! De keuze is reuze en bestaat uit de volgende opties:

POLE
* pole shapes (mooie vormen in en om de paal)
* spinning pole (duizelingwekkende combinaties op spinning)
* poletricks (denk aan jump, flips, alles met dat WAUW effect)
* poleflow (hoe veins je spins op static, hoe combineer je technieken)
* exotic pole (basics met hakken, alleen indien event indoor wordt gehouden)
* calisthenics & pole (polemoves in een klimrek, alleen indien event outdoor wordt gehouden)

AERIAL 
* aerial hoop (basics & combinaties)
* aerial acrobatics (acrobatic catches, rolls, jumps in de hoop)
* aerial hammock (in een soort hangmat leuke kunstjes doen)
* aerial shapes (een combi van hoop & hammock waarbij je enkelvoudige technieken uitvoert in de hoop en daarna in het doek)
* exotic hoop (enkel indoor)FUN
* floor & chairshapes (mooie acrobatische vormen op de vloer en op een stoel)

STRETCHING
* wake up stretch (tegen stijfheid & verzuring)
* flexibility improvement (technieken om de range of movement te vergroten en lenigheid te trainen)

Een workshop duurt 75 minuten en wordt verzorgd door allround instructrice Cai. Zij heeft jarenlang ervaring in de verschillende disciplines in uitvoer én in lesgeven. Het niveau kan individueel worden afgestemd zodat iedereen een passende uitdaging vindt. Er wordt gebruik gemaakt van zeer stabiele gympole stages en AGM en Aframes. In principe vinden de workshop indoor plaats tenzij het weer het toelaat om lekker buiten te sporten. Gaat het lukken 5 workshop uit te kiezen? In overleg kunnen er nog 1 of 2 workshops (en een lunch ;) worden toegevoegd aan het programma op dag 2.

HET VERBLIJF 

Het event is inclusief een overnachting in een ruim appartement. Hier zijn twee slaapkamer en een open slaapruimte, een eigen douche en toilet. Ook kan er zelf koffie en thee gezet worden. Daarnaast is er een kleine koelkast waarin zelf meegebracht eten en drinken in gekoeld kan worden. Maar het diner & ontbijt wordt verzorgd. Het diner vindt al dan niet plaats in ons lokale dorpscafé 't Trefpunt. Dit eetcafé werkt samen met de lokale slager van Strien, een keurslager die meerdere malen in de prijzen is gevallen. Er is ook volop vegetarische keuze. Het eten hier is echte aanrader en zelfs benoemd in Tripadvisor ;) Afhankelijk van de actuele richtlijnen van het RIVM en de overheidsmaatregelen zal het diner al dan niet in het café zijn. Het ontbijt wordt bezorgd aan het appartement.

* Wist je dat de lockdown niet geldt als je met de paalsport je geld verdient? Dus als je instructor bent, workshop of optredens geeft, mag het sporten gewoon doorgaan. Ook tijdens een eventuele volgende lockdown.

Uiteraard vindt in augustus ook weer het vertrouwende summer event plaats, het paaldanskamp waarbij je je ook in je eentje kunt inschrijven. Er zijn twee paaldanskampen in één weekend. Je kiest of je komt van vrijdag op zaterdag, of van zaterdag op zondag. De data zijn 5 & 6 augustus, of 6 & 7 augustus. Meer informatie? Klik op de foto hieronder.

paaldanskamp in Nederland met aerial hoop en calisthenics omgeving Breda en Tilburg

 

Related Posts

Holidays & shipping
Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
Read More
Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!
Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten! Flexmonkey bie...
Read More
Kleding ruil * Clothing swap
Heb je ook een lade vol sportkleding die je niet meer draagt? Of misschien nooit gedragen hebt? Maar vind je het zond...
Read More

0 comentarios

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados