theme
"At være mor er ikke slutningen på polsport, men en begyndelse!"Dette er Coralie Bourdrel

"At være mor er ikke slutningen på polsport, men en begyndelse!"Dette er Coralie Bourdrel

Lige tilbage fra Rusland i en uge med coaching, hår i krøllen, smuk i makeup og en kjole på. Coralie er klar til intervie !et! Det er fredag, og det er en dag for Coralie at kravle ud af hendes træningsdragt eller leggings. Meget genkendelig for sportsinstruktørerne blandt os. Livet i dit sportstøj er flot og praktisk, og det gør det ekstra sjovt at gøre dig selv smuk og have "normalt" tøj på. I denne blog vil du ikke kun læse om hendes liv som poledance instruktør, men også om hendes nye job som mor og dedikeret pole-konkurrence kriger.

Hvordan er du det er blevet tilføjet til konkurrencer pole dans at gøre? "Jeg har dyrket alle former for sport siden jeg var barn. Fra karate til kunstskøjteløb, hver dag lavede jeg sport. Disse sportsgrene omfattede også konkurrence. For mig var det et logisk skridt at begynde at lave konkurrencer i pole-dancing. Jeg har gjort omkring 10 års gymnastik, så min fleksibilitet er der. Det er den Magt, jeg udøver. Og dansen, den yndefulde efterbehandling af bevægelser, er noget, der ikke er naturligt derinde, og som jeg træner for."

Pæl konkurrence historie:

  • NK pole dancing kategori professionelle kvinder (2014, 2015, 2016)
  • PoleArt Holland Semi-pro kategori (2015))
  • Arnold Classis Europe (2015))
  • PoleArt Portugal Semi-pro kategori (2016)

Coralie Bourdrel pole danse poledance poleholidays pole ' n co

"I 2011 blev jeg inspireret af poledans. Min mand købte en dansestang til jul, og jeg begyndte at træne derhjemme inspireret af youtube-videoer af blandt andet Feli.Kane. Da jeg ønskede at gå til konkurrencer, der var kun et par spil tilbage for dig at tilmelde dig.NK selv var også lille, og jeg tilmeldte mig det i 2014. Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente. Jeghavde aldrig haft en lektion og vidste ikke, hvordan andre stod i det, eller hvordan hun dansede. Jeg kom helt uforberedt op i denne henseende. Alligevel nød jeg det meget. Det var første gang jeg så Yvonne Schminck live! Jeg var helt forbløffet og det er det, jeg vil træne for.'Fra det øjeblik var jeg også meget mere seriøs med træning, og i 2015 begyndte jeg også at undervise. Ville bare have et job online og havde en intern træning. Selv nu tager jeg ikke lektioner, bare workshopsorkshops."

Er din forberedelse anderledes nu end første gang du var i NK pole dancing? "Okay. I 2015 og 2016 føler jeg, at jeg ikke har forberedt nok. Jeg havde et fuldtidsjob på det tidspunkt og underviste pole dans om aftenen. Jeg fandt det meget svært at kombinere træning til NK. Jeg blev såret ret hurtigt, og jeg overtrænede. Jeg føler bagefter, at jeg ikke har været i stand til at vise, hvad jeg havde trænet til. Jeg tror, jeg har gjort underperformance, og det føles ikke godt. Jeg er dog meget tilfreds med oplevelsen af at være en del af NK. Hvis du går der blandt alle de kunstnere, der alle har vist sig at være på deres bedste side, er du stolt over at være blandt dem."

"Jeg laver en konkurrence for mig selv. Jeg ønsker at bringe det bedste frem i mig selv. Jeg føler, at jeg ikke har været i stand til at gøre det fuldt ud før. Derfor er jeg i år ekstra motiveret og planlægger min træning bedre. Jeg har arbejdet på mine linjer og strække mere. Jeg har heller ikke længere et fuldtidsjob (men hun er en fuldtidsmor ;) og jeg kan planlægge træningssessioner ud over 8 timer pr. I år er jeg også mere opmærksom på koden for punkter. Og jeg har en hel uge havde intensiv vejledning på et dansestudie i Rusland. Min træner var direkte og streng. Hvis noget ikke var smukt nok, måtte jeg få det ud af min rutine. Dette var konfronterende, men jeg er glad for, at jeg gjorde det. Min choreo er færdig nu, og øvelse er op til mig."

Coralie Bourdrel pole-dancing mama, pole-dancing mor, fortæller om sine oplevelser i pole-dancing verden

Hvordan håndterer du nerver?"Ikke. Stress er ikke noget, du kan forberede dig på. Jeg ved bedre nu, hvad jeg kan forvente, men stresset kommer alligevel. En gang er det mere intens end den næste. Især forbereder jeg mig ved at strække og blive i min egen .one. Jeg gennemgår min rutine i mit hoved og bevæger mig uden musik. Fra det øjeblik jeg træder ind i omklædningsrummet, jeg har været en-og-alle fokus. Desuden forsøger jeg at nyde og være taknemmelig for, at jeg kan stå blandt de andre kunstnere."

Coralie Tip:

  • Hvis du vil ind, gør det! så du vil ikke fortryde det senere.
  • Hvis du gør, tage din tid og starte din prep tidligt.
  • Du vil altid være nervøs, men god forberedelse giver dig mulighed for at stole på dig selv.
  • Udsæt dig selv og nyd oplevelsen.

Når hun bliver spurgt, om Coralie finder træning efter fødsel (29.April 2017) hårdere end før, svarer hun entusiastisk.;"Jeg ser virkelig frem til det! Jeg ser min deltagelse i NK Pole Sport i år som min tilbagevenden efter fødslen. Jeg vil gerne dele, at det at have et barn ikke er slutningen, men en begyndelse. Min søn giver ekstra motivation til at træne og tage træningen endnu mere alvorligt. At have et barn er ikke en undskyldning for at forlade tingene alene, det er en undskyldning for at få det bedste ud i dig selv. Jeg fik 26 kilo under graviditeten, og jeg er et skridt ad gangen. kom væk fra træningen. Cirka 5 uger efter fødslen startede jeg stille med en time her og der, nogle strækker sig, bygger op til 8 timers undervisning i ugen og træner mindst 4 timer selv. Jeg vil have det godt og have det godt med mig selv. For først da kan jeg som mor give god energi til mit barn. Det gør det så vigtigt for mig lige nu at deltage i NK Pole Sport. For min søn bringer jeg det bedste frem i mig selv."

Coralie Bourdrel kommer tilbage efter hendes fødsel og slutter NK pole-dancing Pole Sport 2018 hollandske poleathlet poledancer pole-konkurrence pole -slid Holland


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.