theme
Et kamera, en Pæl og selvtillid.........kunstnerisk, sportslig, og i søgelyset, hvor er du?

Et kamera, en Pæl og selvtillid.........kunstnerisk, sportslig, og i søgelyset, hvor er du?

Giver en pole photo shoot dig selvtillid?
Mange er enige med os om, at poledans kan hjælpe med at øge din selvtillid. Det næste skridt er at turde sætte dig selv foran et kamera.  Der er mange begivenheder om en pole dance båd. En fotograf fanger dig fra alle slags vinkler. Skræmmende? Eller sjovt? Og hvad gør det for din selvtillid? Intervie Flex Fle FlexmonkeyBritt van Dijkhvem var for nylig på forsiden af Point Maga .ine om hendes oplevelser under en poledance shoot.

"Jeg elskede virkelig skyderen! Lot, fotografen, kom op med placeringen. Hun havde kigget på stedet i et stykke tid, og da high school Avans bad hende om at fotografere mig til magasinet point, hun lavede hurtigt kampen. Jeg elskede placeringen også! Det var i en brandstation, så jeg havde en masse publikum under skyderen. Det gjorde det faktisk kun sjovere og sjovere. Hvad jeg finder svært under en pole-dancing shoot er bare at komme ud foran kameraet. Din krop skal virkelig omdannes til den rigtige vinkel, især hvis fotografens bevægelsesfrihed er begrænset af plads eller belysning. Du bruger ofte andre træk for at komme ind i et bestemt træk. Så så er du nødt til at tænke over, hvordan du begynder at ende i højre hjørne. Du kan også spille, hvad der gør det super svært! Endelig satte vi scenen udenfor, så lot kunne gå omkring mig. Ellers var det så stille som muligt så hun kunne tage flotte billeder. Lot mente, at det var vigtigt, at jeg kunne gøre mine egne ting så meget som muligt, men gav også gode råd. Sammen har vi bestemt udarbejdet det. On location er det altid tid til at tænke over, hvilke bevægelser du normalt gør, men når det først var startet, var det ganske rart, og resultatet er smukt! Selv billederne af tidspunkter, hvor du faktisk skifter til et andet træk, er seje og udstråler den poledans bare en meget kraftfuld sport er."

FotoLoet.nl pole dance fotograf, fotografi "Vær dig selv og hoppe i stangen!". For Britt, poledans ser ud til at have en positiv indflydelse på mange områder af hendes liv. På spørgsmålet om, hvad poledans har gjort for hendes selvtillid, svarer Britt ærligt. "Min oplevelse af poledans videre som sport er virkelig stor, men det har ikke altid været. Da jeg startede, havde jeg spillet bold i lang tid, så jeg havde ikke en tur/RG baggrund, og jeg svedte virkelig som en otter. Jeg gled altid ud af stangen, mine hænder var altid våde, og jeg havde en masse problemer med at få styrke Byg det op for at komme op på hovedet. Men jeg fortsatte, fordi jeg elskede det og ville være i stand til at gøre, hvad jeg så andre gøre! Det tog mig måneders træning at finde ud af, at jeg er hypermobile. Trin for trin opdagede jeg, hvordan man bruger det. Ulempen ved at være super fleksibel er, at det er sværere at opbygge din styrke. Men hvis det hele var let, er der ingen lort om det, er der? Jeg har været pole dancing for omkring 2,5 år nu, og det er virkelig en del af mit liv, jeg kan virkelig ikke uden det. Jeg er blevet meget mere selvsikker ved poledans. Jeg lærer at kende og kontrollere min krop super godt, og jeg har fået mange nye venner. Dejlig bivirkning er, at jeg også tabte meget på grund af poledans."

Britt giver også et godt tip til pole dansere, der kæmper med selvtillid. "Mit tip til nybegyndere (og meget genert) pole dansere er at holde i gang! Hvis det ikke virker, hoppe tilbage i denne pol, fordi virkelig, du får der! Du er velkommen til at holde forsøger og intet ser dumt, ingen måde. Vær dig selv og hop ind i stangen. Pole dancing er virkelig en sport at opdage dig selv, lære at være dig selv og udfordre dig selv. Så lad det ikke stoppe dig, men gå efter det!"

FotoLoet.nl pole dance fotograf, fotografiBritts fotografier udstråler det også: selvsikkerhed, styrke og udholdenhed. Dette aftales af fotografen Loet Koreman, fra FotoLoet.nl. Hvem er Loet? "I 2014 dimitterede jeg som fotograf fra kunstakademiet i Breda. Under min eksamen startede jeg en undersøgelse af cirkusartistens disciplinære liv. Jeg fotograferede flere kunstnere i det offentlige rum. Jeg er altid på udkig efter grafiske mønstre og linjer, således at handling og miljø styrke hinanden eller kontrast til hinanden.

Baseret på dette koncept arbejdede jeg også i professionel praksis. Jeg arbejder jævnligt for Punt magazine, hvor de denne gang spurgte, om jeg ønskede at fotografere Britt. Jeg gik derefter på udkig efter et passende sted og snart endte på brandstationen i Dordrecht. Denne placering indeholder smuk arkitektur, og temaet giver et diskret blink."

Det faktum, at disse billeder ikke bare blev skudt er umiddelbart mærkbar. Farvernes og linjernes sammensætning og sammenhæng er blevet klart overvejet. Det har en livlig dybde og modellen springer ud af billederne på samme tid, som det gør i omgivelserne. Brandstationens rene linjer skiller sig pænt ud med de runde former af Britts silhuet. Loet siger det selv. "Jeg ser pole dancing som en kunstform såvel som cirkusverdenen. Det var virkelig fedt at arbejde med Britt. Med vægt på at arbejde sammen. Fordi disse former for fotografier er skabt ved at kombinere to kunst retninger. Jeg mødte kort Britt og forklarede mine synspunkter om hendes disciplin. Vi var meget på lige fod, så photo shoot gik meget naturligt. Britt var sikker på sig selv. Jeg havde hendes tog, som hun plejer. Jeg observerede hende med mit kamera, og det er sådan, vi kom til dette resultat.

Resultatet kan være der.


LæseHerden fulde udgave af Point. Foto kredit FotoLoet.nl.

 


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.