theme
Zomerplannen? Boek een paaldanskamp bij Flexmonkey!

Zomerplannen? Boek een paaldanskamp bij Flexmonkey!

Onze paaldanskampen zijn super gezellig en sportief. Lekker in de buitenlucht trainen voor paaldansen, paaldansen en nog eens... Voor de afwisseling is er ook aerial hoop, aerial yoga, calisthenics en chair shapes. Raak geïnspireerd en kom vooruit in je training door een twee daags polecamp bij ons te volgen!

 

Gezond eten vinden we belangrijk. Daarom is er volop fruit en gezonde snacks tijdens dit event. Elke maaltijd is er ook een vegan optie. Evenals glutenvrij en lactosevrij.

 

Komt de datum niet uit? Geen probleem. Boek een privé paaldanskamp! Het voordeel van een private polecamp? Je kiest alles zelf: de datum, de groep met wie je gaat én de workshops! Flexmonkey regelt dan een waanzinnig leuk en inspirerend weekend speciaal afgestemd op jouw wensen. Hoe fijn is dat!

Bekijk alle opties hier.

 

Related Posts

De fysieke paaldanswinkel in Noord Brabant: Flexmonkey_polewear.
Ken je dat gevoel van teleurstelling? Vol spanning wacht je af tot je bestelling wordt geleverd. En dan past het niet...
Read More
Holidays & shipping
Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
Read More
Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!
Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten! Flexmonkey bie...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.