theme
Win kaarten voor de Nederlandse Kampioenschappen Aerial & Pole sports!

Win kaarten voor de Nederlandse Kampioenschappen Aerial & Pole sports!

Wist je dat er Nederlandse en wereld kampioenschappen zijn in de paalsport en aerial hoop? Houd je van optredens en laat je je graag verrassen? Doe dan mee met deze actie en win kaarten!
Nederlandse top atleten komen bij elkaar en tonen zo'n 79 performances in de paalsport en de aerial hoop. De acts zijn verdeeld pover verschillende divisies zoals man, vrouw, novice (vanaf 10 tot 15 jaar), junior (vanaf 15 tot 18 jaar), senior (vanaf 18 tot 39 jaar), master 40+ en master 50+. Zoals de divisies al aangeeft, zijn de kampioenschappen voor jong en oud. Het kampioenschap kenmerkt zich door het sportieve en artistieke element van de sport. Zo kan je je inschrijven voor sports, waarbij de correcte uitvoering van de verschillende technieken centraal staat. Of voor artistic, waarbij het draait om het overbrengen van een thema en emotie. 
Acro yoga with friends and horses at polestudio 's Gravenmoer Brabant paaldans& yogastudio
Flexmonkey polewear is a jaren trouwe sponsor van dit evenement dat dit jaar gehouden wordt op 7 en 8 mei in de van der Knaaphal te Ede. Ook dit jaar worden er traditie getrouw entree kaarten verloot met een prijsvraag. Dit jaar is het thema van de actie: dieren vriendjes. Heb je een speciale vriendschap met een dier? Of kan je er eentje lenen? Zoniet, gebruik dan gerust een fluffy friend.
Acro yoga with friends and animals at polestudio 's Gravenmoer Brabant paaldans& yogastudio
Hoe doe je mee?
* volg @flexmonkey_polewear op facebook of instagram.
* deel de actie foto op social media.
* deel je dierenvriend foto op openbaar
* tag @flexmonkey_polewear.
* winnaar krijgt een privé bericht voor 7 mei.
ACro yoga with friends at polestudio 's Gravenmoer Brabant paaldans& yogastudio
Foto's: Michel Geven.
Modellen: Demi Brama en Iris Jaspers.
Dieren: lid van de Flexmonkey tribe. De dieren zijn begeleid door de eigenaar die de dieren door en door kent en goed kan inschatten hoe het dier zich voelt. De dieren waren op hun gemak tijdens de shoot en hebben niet langer meegedaan dan waar ze zin in hadden.

Related Posts

Holidays & shipping
Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
Read More
Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!
Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten! Flexmonkey bie...
Read More
Kleding ruil * Clothing swap
Heb je ook een lade vol sportkleding die je niet meer draagt? Of misschien nooit gedragen hebt? Maar vind je het zond...
Read More

0 Kommentare

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen