theme
Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!

Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!

Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten!

Flexmonkey biedt de oplossing met 5 super leuke paaldans & aerial kado's die je digitaal ontvangt via whatsapp of email. Dus geen onzekerheid meer of je kado op tijd binnen zal zijn. De levering gebeurd op dezelfde dag (op werkdagen en binnen kantooruren). Heb je het direct nodig? Stuur dan een appje naar Flexmonkey via 06-17149846 (0031-6-17149846). Grote kans dat we in het weekend toch aan het werk zijn op een event en tijd hebben om je digitale kado te appen. 

We zullen je niet langer in spanning laten en de top 5 digitale poledancer gifts onthullen. 

1. De digitale kadobon. Je kiest zelf het tegoed en de code en kunt je polefriend direct verrassen met dit leuke kado.

2. Een online les! Super leuk om te geven en te ontvangen. Er is keuze uit Yoga & Stretch (zonder paal), Paaldansen, Aerial hoop, Aerial yoga (voor de lessen paaldansen en aerials sports is ht nodig thuis de juiste materialen te hebben). Je kunt kiezen uit een online groepsles of een privéles.

3. Een proefles in Breda/Tilburg. Wil je graag een groepsles kado doen? Ook dat kan digitaal! Je kiest uit een groepsles van het rooster van studio ADC's Zusje Brabant in 's Gravenmoer. Door te klikken vind je het rooster. De groepsles kan je hier aanschaffen.

Beginnerslesse paaldansen in omgeving Breda, Tilburg, Den Bosch of online!

4. Wil je echt laten zien hoeveel je iemand steunt in zijn of haar paaldans reis, geef dan handgemaakte paaldanskleding outfit kado! Iemand kiest zelf het ontwerp, de stoffen en de afwerking. Een aerial of lyra suit kan ook. De handgemaakte outfit is uniek en op maat gemaakt. Zo ben je er zeker van dat niemand anders zal rondlopen in jouw unieke paaldansoutfit!

Handgemaakte paaldanskleding voor wedstrijden, shownights en theatershows.

5. Een patroon voor een paaldanssetje! Ontvang het digitale patroon dat je zelf thuis kunt uitprinten. De basic halter en basic shorts kan je vervolgens overtekenen op patroon papier, de stof knippen en naaien. Klaar! Super leuk om te geven aan die creatieve paaldansvriendin!

Related Posts

Dit wil je niet missen!
De allerleukste theatervoorstellingen, meest duizelingwekkende wedstrijden en de prachtigste shownights met fantastis...
Read More
OUT OF OFFICE
De Flexmonkey tribe heeft een week vrij. Bestellingen worden verzonden na 2 september en alle communicatie wordt opge...
Read More
How to choose a poledancepole for your home or studio; the 5 steps.
You are thinking about buying a poledancepole for your home or studio. Where to start? Most people start by thinking ...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.