theme
Een schitterend tv optreden door landskampioen Demi Brama.

Een schitterend tv optreden door landskampioen Demi Brama.

Er wordt nu ook op tv aandacht geschonken aan de Wereld kampioenschappen Pole&Aerial sports. En wie beter dan Nederlands Kampioen Demi Brama om de paalsport te vertegenwoordigen? Zij gaat aanstaande donderdag maar liefst 4 performances laten zien tijdens het WK. Niet alles op dezelfde dag, maar verspreid van donderdag tot en met zondag. Het WK vindt elk jaar ergens anders plaats. Zo is het in 2017 in Nederland gehouden, in 2018 in Spanje, 2019 Canada en sinds corona eindelijk weer live en wel in Zwitserland.

Max vraagt Demi waarom zij denkt dat zij dit jaar kan winnen, aangezien ze vorig jaar op de tweede plaats tijdens het WK eindigde. Nou Max, kijk maar eens goed naar de vooruitgang die Demi heeft geboekt. En dit jaar heeft zij maar liefst 4 x kans. Zij staat er goed voor op de world rankings en is zeker kanshebber.

Voor nieuwe klanten is er tijdens het WK van donderdag 27 oktober tot en met zondag 30 oktober de kortingscode "IPSF2020". Let op: alleen geldig op flexmonkey_polewear regulars en alleen voor nieuwe klanten die zich hebben aangemeld voor emailmarketing.

Related Posts

De fysieke paaldanswinkel in Noord Brabant: Flexmonkey_polewear.
Ken je dat gevoel van teleurstelling? Vol spanning wacht je af tot je bestelling wordt geleverd. En dan past het niet...
Read More
Holidays & shipping
Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
Read More
Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!
Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten! Flexmonkey bie...
Read More

0 commentaires

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés