theme
Warm up routine before stretching

Warm up routine before stretching

Thuis sporten? Maar je hebt geen paal, geen hoop, geen zin... Alle excuusjes kunnen de deur uit want voor stretchen heb je niks nodig! 

Hoe fijn is dit: Demi Brama heeft haar warm up routine gefilmd en er deze vlog van gemaakt. Deze warm up heeft zij samen gesteld specifiek voor als je thuis wil stretchen. Maar, je kunt het natuurlijk ook gebruiken als voorafje aan een pole workout of aerial training. 

Dat Demi weet waar ze het over heeft, bewijzen haar titels wel: zij is de Nederlands kampioene jeugd Paalsport, Paal Art én Aerial Hoop. Met deze 5 minuten warm up heb je geen excuus meer om niet thuis te trainen. Makkelijker kunnen we het niet maken: je zet de vlog aan en doet mee. Je lichaam is na deze 5 minuten voorbereid op een heerlijke stretch-sessie. 

 

Related Posts

Alle BLACK FRIDAY deals van dit jaar.
This year Flexmonkey included more brands and more equipment to the end of the year sale! 10% off with code BF2023 ...
Read More
Nieuwe patronen om zelf paaldanskleding te maken!
Zelf leuke paaldanskleding maken? Dat kan! Met de paaldans patronen van Flexmonkey zit je goed. Flexmonkey polewear o...
Read More
Ook leren lesgeven in paaldansen en aerial sporten? Bekijk alle instructor trainingen of boek een opleidingsplek!
Een goede opleiding om paaldans instructor te worden? Of een training om te leren lesgeven in aerial hoop? Alle cursu...
Read More

0 commentaires

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés