theme
Hoe je blijf je in shape tijdens het festivalseizoen?

Hoe je blijf je in shape tijdens het festivalseizoen?

Een BBQtje hier, een terrasje daar. De zomer zit vol verleidingen. Met op nummer 1 misschien wel het festival. Het festival seizoen is in volle gang en zorgt met de vaak ongezonde foodtrucks en biercultuur, voor de nodige calorieën. Om over een meerdaagse festival zoals Pinkpop, Rock Werchter of Tomorrowland nog maar te zwijgen.

Hoe blijf je nu in shape deze zomer? FlexMonkey ging voor je op onderzoek. Wat blijkt? Er zijn al een hoop gezonde alternatieven op de markt! De Flexmonkey meisjes Kim, Cai en Jessica bezochten het Healthy fest (Centerparcs de Eemhof) en brengen verslag uit.

Het begint met een warm zonnetje en een mooi grasveld. Er zijn verschillende podia, een veld met foodtrucks, kledingstands en dixies. Op het oog een normaal festival terrein waar het feest elk moment kan losbarsten. Maar dit feest bestaat niet uit optredens van rocksbands of bekende DJ's, maar uit performances van Nederlands beste trainers!

Kapot gaan met Train de Trainers, kickboxen met Vongelgym, buitenspelen met The Calesthenics-project, inspiratie opdoen bij Micheal Pilarczyk, ijzersterk worden bij Gladiator workouts, verzuurde armen opdoen met een Xcore workout, ontspannen met Mindfulness, Meditatie of Yoga, squatten met Fajah Lourens (my killerbody motivation) en ga zo maar door.

Healthyfest gemist? Niet getreurd! Andere leuke, gezonde festivals zijn:

Het Buitenadem-festival in Utrecht op 17 september. 

The Dutch Yoga Festival op Terschelling van 24 t/m 26 juni 2016. 

Het Yoga Festival in Eindhoven op 27 en 28 augustus 2016. 

Het Food festival dat zich richt op gezonde voeding, in Delft op 18 september. Gratis toegang. 

 

 


2 berichten

  • Melissa

    Wat leuk dat er speciale aandacht is sportieve evenementen. Voor het Dutch festival ben ik al te laat, maar voor die in Eindhoven ben ik nog mooi op tijd! Dank voor het delen. Plaatsen jullie ook een evenementen kalender op jullie site? groeten, Melissa

  • Marina

    Ik ben super blij met het paaldansbroekje, hij zit perfect en schijnt niet door. Hij is sexy genoeg, maar bedekt net genoeg om er ook een wedstrijd mee te mogen dansen, helemaal goed!

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.