theme

Maattabellen & wasvoorschrift

 

Het wasvoorschrift van verschillende merken vind je onder de maattabellen. 

Maattabel Flexmonkey polewear: de foldover short.

 

Kijk vooral naar de afmeting van nummer 2. De cupmaat is minder belangrijk omdat ook de XS en S maten bij een grote cupmaat gedragen kan worden (D, E).

Flexmonkey hotpants:
XXS  156/164 (kids)
 XS     34/36
   S     38/40
   M    42/44
   L     46/48
  XL    50

Flexmonkey sporty short, peachy short en apple short:

XXS  156/164 (kids)
 XS     34/36
   S     38
   M    40
   L     42

Flexmonkey poledance skirt - paaldansrok

Maten (meetpunt net onder de navel):
XS   68 - 72 cm
S     72 - 78 cm
M    76 - 82 cm
L     80 - 86 cm
XL  84 - 90 cm
De rok is extra lang en valt in de meeste gevallen op de vloer. Dit zorgt voor een groot sierlijk effect tijdens het paaldansen.

 

BADKITTY (in inches)

 

DRAGONFLY (in cm en in inches) valt erg klein. Modellen die op de bil vallen ipv erover, wordt aangeraden 1 of 2 maten groter dan gebruikelijk te bestellen.

DRAGONFLY BACKWARMER

 

PARADISE CHICK (in cm)


RAD (in cm) RAD Polewear valt klein.

 

SHARK POLEWEAR

XS
Bust 78-86 см
Hips 80-86 см

S
Bust 86-94 см
Hips 86-96 см

M
Bust 90-98 см
Hips 96-104 см

L
Bust 94-102 см
Hips 104-112 см

 

X-POLE (in mm)

Lupit pole

FLEXMONKEY en andere polewear met elastan, nylon, polyesther en/of poleyamide.

Wasadvies: met de hand in handwarm tot koud water wassen levert de beste resultaten. Geen wasverwachter gebruiken en een mild wasmiddel zonder bleek. We krijgen vaak de vraag of het in de wasmachine kan. Mits je een handwasprogramma hebt dat op koud water kan draaien en de producten in een beschermend waszakje doet, kan dat. De producten kunnen absoluut niet de droger. Afwijken van dit advies kan effect hebben op de kwaliteit en maat. Gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden levert op lange termijn een licht kleurverschil op en heeft effect op het logo. 

HANDGEMAAKTE ITEMS

Was zo min mogelijk. Handgemaakte item & pole skirts: houd de klittenband sluiting altijd gesloten, zeker tijdens vervoer en handwas. Dit voorkomt dat het vast komt te zitten aan de stof of het stiksel kan beschadigen. Schade opgelopen door onzorgvuldig gebruik en/of het uitknippen van het label, valt onder verantwoordelijkheid van de klant. Nooit strijken.

FLEXMONKEY DRUKKERIJ

Alle bedrukte items zoals tanktops, truien en andere items die bedrukt zijn, mogen enkel koud tot handwarm gewassen worden, niet verfrommeld raken, niet in droger of centrifuge. Niet op een verwarming laten drogen, föhnen of strijken. Na het wassen uithangen of liggend laten drogen.

STICKY FABRICS

In koud water, niet centrifugeren, geen gebruik van wasmiddel of wasverwachter, geen droger, niet op suède of lederen oppervlakte gaan zitten, kan afgeven op yogamatten. Stickies werken het beste op ingedraaide/opgewarmde paal. Indien de plakkracht achteruit is gegaan of verkleuring zichtbaar is, kan het product eenmalig een uur op 60 graden worden gewassen met een klein beetje vloeibaar  wasmiddel en vloeibare wasverzachter.