Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden 2020

Deel 1 - AKKOORD

Door akkoord te gaan met deze gebruiksvoorwaarden verklaart u dat u minimaal 18 jaar bent of toestemming heeft van een ouder/voogd.

Op alle ontwerpen, foto's en teksten van Flexmonkey zit copyright. Het is nadrukkelijk niet toegestaan kleding na te maken en ontwerpen te dupliceren. Foto's en teksten mogen niet gekopieerd worden. Foto's mogen alleen gebruikt worden met toestemming van Flexmonkey en met een duidelijke bronverwijzing. Indien u dit copyright schend, riskeert u een boete van 1.000 euro per onterecht gebruik.Deel 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN


Wij behouden ons het recht voor om diensten te weigeren aan wie dan ook, om welke reden dan ook, en op elk gewenst moment. Het koopcontract wordt aangegaan met de persoon die de bestelling plaatst. Ook het retour&verzendbeleid geldt voor deze persoon. Indien de persoon optreed als tussenpersoon voor een bestelling van een ander, ligt de verantwoordelijkheid van tijdige retour bij de koper/de persoon die de bestelling in de webshop heeft geplaatst.
U begrijpt dat uw gegevens (niet met inbegrip van credit card informatie), ongecodeerd kan worden overgedragen. Dit kan omvatten (a) overdracht via verschillende netwerken; en (b) wijzigingen en aanpassingen aan de technische vereisten van het verbinden van netwerken of apparaten. Credit card informatie wordt altijd versleuteld tijdens de overdracht over netwerken.
U stemt ermee in niet te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen van enig deel van de dienst (webshop), gebruik van de dienst of de toegang tot de dienst. Enig contact op de website met betrekking tot de webshop en diensten met als doel te exploiteren, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming door ons, is ver.Deel 3 a- Juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie


Wij zijn niet verantwoordelijk als ter beschikking gestelde informatie op deze site niet juist, onvolledig of niet actueel is. Het materiaal op deze site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie en dient niet te worden beschouwd of worden gebruikt als de enige basis voor het nemen van beslissingen zonder overleg met primaire, nauwkeuriger, meer volledige of meer actuele bronnen van informatie. Het vertrouwen op het materiaal op deze site is op eigen risico.
Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie, per se, is niet actueel en is uitsluitend bedoeld voor uw referentie. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze site op elk moment te wijzigen, maar we hebben geen verplichting om alle informatie op onze site bij te werken. U stemt ermee in dat het uw verantwoordelijkheid is om wijzigingen aan onze site te monitoren.Deel 3 b - Ontvangst van goederen
Wij zijn niet verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van de goederen. U draagt de verantwoordelijkheid om de juiste adres gegeven achter te laten tijdens het online bestellen. Ook wanneer er een bestelling digitaal voor u wordt klaar gezet (een zogenaamde draft wordt aangemaakt) draagt u de eindverantwoordelijkheid om de gegevens op juistheid te controleren. Zowel de items in de bestelling als de persoonsgegevens. U draagt de verantwoordelijkheid om aanwezig te zijn of voor aanwezigheid te zorgen in geval van bezorging. In het geval een aflever poging meerdere malen is mislukt en het pakket naar een service punt wordt gebracht, draagt u zelf de verantwoordelijkheid het pakket tijdig af te halen of te zorgen voor een geautoriseerd persoon die het voor u afhaalt. U draagt zelf de verantwoordelijkheid de track&trace code regelmatig te controleren om te controleren of u het pakket heeft gemist. In geval een pakket niet tijdig is afgehaald, wordt dit terug gestuurd naar Flexmonkey en kunt u pakket bij ons afhalen. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid het pakket nogmaals te verzenden, op kosten van de koper.

Deel 4 - Wijzigingen in de service en prijzen


De prijzen voor onze producten zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.
 Wij behouden ons het recht voor op elk moment om de diensten, prijzen en leveringsvoorwaarden (of een deel of inhoud daarvan) zonder voorafgaande kennisgeving op elk moment wijzigen of te beëindigen.
 We zijn niet aansprakelijk jegens u of een derde partij voor een wijziging, prijs verandering, schorsing of stopzetting van een dienst.
 We werken met dropship orders en hierbij kan het zijn dat de prijs aangegeven op de website niet overeenkomt met de prijs op dat moment van een product. In een dergelijk geval kan de prijs worden aangepast na het plaatsen van een bestelling. In dit geval nemen we contact met u op en kunt u besluiten de bestelling danwel te annuleren dan wel door te laten gaan.

Deel 5a – Producten en diensten


Bepaalde producten of diensten zijn uitsluitend online beschikbaar via de website. Deze producten of diensten kunnen beperkte hoeveelheden hebben en zijn onderhevig aan de voorwaarden van het 'Verzend en Retour beleid' (de Return Policy).
We hebben alles in het werk gezet om de kleuren en afbeeldingen van onze producten die in de winkel verschijnen weer zo nauwkeurig mogelijk te maken. We kunnen niet garanderen dat de weergave van uw computer monitor van elke kleur nauwkeurig zal zijn.
We behouden ons het recht, maar zijn niet verplicht, om de verkoop van onze producten of diensten te beperken tot ieder persoon, geografische regio of jurisdictie. We kunnen dit recht uit te oefenen op een case-by-case basis. Wij behouden ons het recht om de hoeveelheden producten of diensten die wij aanbieden te beperken. Alle beschrijvingen van producten of de prijsstelling van producten zijn onderhevig aan veranderingen en kunnen op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving aangepast worden, naar eigen goeddunken van ons. Wij behouden ons het recht voor om het aanbod van een product of dienst op elk gewenst moment te beëindigen. 
We garanderen niet dat de kwaliteit van de producten, diensten, informatie of ander materiaal gekocht of verkregen door u aan uw verwachtingen zal voldoen, of dat eventuele fouten in de dienst zullen worden gecorrigeerd.


5b.Betreft bedrijfskleding, op maat gemaakte services, de handmade polewear service en de 'pimp my polewear' geldt de voorwaarden dat deze bestelling vanaf het moment dat deze in productie is genomen niet ongedaan gemaakt kan worden. Er is op deze diensten geen annuleringsrecht of retourrecht. De maten zijn vooraf ingeschat door de klant (het bedrijf, organisatie of zzp-er) en er kan niet worden geretourneerd of geruild. Bij toezegging tot productie (digitaal, schriftelijk of mondeling), gaat u akkoord met deze voorwaarden. Handgemaakte items hebben een knip- en stikmarge van 1,5 - 3 cm. Hier kan niet om worden geruild. Flexmonkey biedt gratis kleine reparatie service aan. De klant kan het item op afspraak afgeven in het atelier, of betaald hiervoor de verzending (heen en terug). Schade aan het product door het uitknippen van het label of stof of stiksel schade door het klittenband valt onder de verantwoordelijkheid van de klant. Indien een handgemaakt item een klittenband sluiting heeft, houd deze sluiting dan altijd dicht (als je de rok niet aan hebt, tijdens vervoer en tijdens het wassen). Dit voorkomt het vastklitten aan de naden. Nooit handgemaakte items in de wasmachine wassen maar met de hand. Niet strijken. 

5c. Handmade polewear heeft een knip- en stikmarge van 1,5 - 3 cm. Er zit garantie op voor kleine reparatie werkzaamheden. Het item kan naar het Flexmonkey atelier gebracht worden om kosteloos gerepareerd te worden. Dit geschied op afspraak. Indien het item wordt verzonden om gebruik te maken van de gratis reparatie, dan vallen de verzendkosten in zijn totaal voor verantwoordelijkheid van de klant. Schade aan het product door het uitknippen van het label of stof of stiksel schade door het klittenband valt onder de verantwoordelijkheid van de klant. Indien een handgemaakt item een klittenband sluiting heeft, houd deze sluiting dan altijd dicht. Ook als je de rok niet aan hebt of vervoerd. Dit voorkomt het vastklitten aan de naden. Nooit handgemaakte items in de wasmachine wassen maar met de hand. Niet strijken. 

Deel 6. Kortingen. Codes zijn enkel online geldig. Kortingen gelden op het merk Flexmonkey_polewear met uitzondering van drukservice en handmade.

Deel 7. Voorwaarden events.

Diensten zoals events, performances, lessen, privates en workshops zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en het retour & annuleringsbeleid. 1) Na schriftelijke reservering, via welke bron dan ook, geldt een betalingsplicht. Annulering kan kosteloos tot 2 maanden voor aanvang van de dienst. Hierna wordt 100% van de kosten in rekening gebracht. Deze zijn non refundable. 2) Tijdens events kan een fotograaf aanwezig zijn die sfeerfotos zal maken welke gebruikt kunnen worden voor commerciële doeleinden. Door deel te nemen aan de activiteiten stem je erin toe dat Flexmonkey de rechten van gebruik van deze foto's heeft. Alle foto's die Flexmonkey maakt, worden na het event gedeeld via een besloten facebook groep of op aanvraag. 3) De activiteiten tijdens dit event zijn risico sporten en brengen een bepaald risico met zich mee. Flexmonkey is niet verantwoordelijk voor enig letsel opgelopen tijdens deelname aan deze activiteiten. 4) Aanwijzingen van instructors & spotters dienen ten alle tijden te worden opgevolgd. 5) Flexmonkey is niet verantwoordelijk voor het verlies of schade aan persoonlijke eigendommen. 6) Flexmonkey behoud zich het recht het event te annuleren, danwel programma wijzingen doorvoeren. 7) Flexmonkey is niet verantwoordelijk voor de invloed van het weer op de uitvoering van het programma.

Deel 7 - Acties& kortingen'. In geval dat u een bestelling plaatst met gebruik van een kortingscode, gelden de algemene voorwaarden. Zo ook het algemene retour beleid. Kortingsvouchers gepost op social media gelden niet als daadwerkelijke kortingsvoucher. De voucher moet fysiek in handen zijn, of de korting danwel code moet zijn uitgedeeld aan de besteller door Flexmonkey zelf. Dit kan fysiek of virtueel zijn. Codes en kortingen gelden enkel bij een bestelling online (en dus niet bij een markt, shopping experience, afhalen of andere optie).

7b - Deelname aan acties op Social Media. Acties gezien op social media zoals Facebook, Instagram en Twitter zijn onderhouden aan de voorwaarden:

1. De actie gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 25.

2. Met winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

3. Flexmonkey behoudt zich ten alle tijden het recht de actie eenzijdig te veranderen of te annuleren, welke via de website, per email of op social media zal worden gemeld.

4. Flexmonkey behoudt zich te alle tijde het recht om bij verdenking van oneigenlijk gebruik of misbruik, de actie en/of korting te annuleren.

5. Door het taggen van flexmonkey of het inzenden van afbeeldingen en videos gaat u ermee akkoord dat Flexmonkey deze mag gebruiken voor commerciële doeleinden, ook na afloop van de actie. De inzending of getagde content kan worden gerepost en ook na afloop van de actie gebruikt worden voor promotionele doeleinden.Deel 8 - Nauwkeurigheid van de facturering en account informatie


Wij behouden ons het recht voor om elke bestelling die u bij ons plaatst te weigeren. We kunnen, naar eigen goeddunken, de bestelling beperken of hoeveelheden annuleren, per persoon, per huishouden of per bestelling. Deze beperkingen kunnen gelden op bestellingen van of onder dezelfde klant-account, dezelfde creditcard, en / of orders die dezelfde facturering en / of verzendadres. In het geval dat we een verandering of annulering in of een bestelling maken, zullen we u op de hoogte brengen door contact met u op te nemen middels het e-mail en / of factuuradres / telefoonnummer dat opgegeven bij de bestellingsinformatie. We behouden ons het recht bestellingen te beperken die, naar eigen oordeel, lijken te zijn gemaakt door dealers, resellers en distributeurs. Indien u dealer, reseller of distributeur bent en graag producten van onze webshop wilt inkopen, neemt u dan alstublieft contact op via de contact gegevens op de contact-pagina.

U stemt ermee in om de actuele, volledige en nauwkeurige accountgegevens te verstrekken voor alle aankopen in onze winkel. U stemt ermee in om uw account en andere informatie, waaronder uw e-mailadres, credit card nummers en vervaldata te updaten, zodat wij uw transacties kunnen voltooien en contact met u kunnen opnemen als dat nodig is.

Voor meer informatie, bekijkt u ons Retour beleid (de Return Policy).Deel 9 – Tools, links en applicaties


Wij kunnen de toegang tot de hulpprogramma's van derden waaraan wij toegang verlenen niet controleren, noch op enige wijze veranderen of aanpassen. 
U erkent en gaat ermee akkoord dat wij u de toegang tot dergelijke instrumenten verlenen "zoals het is" en "zoals beschikbaar" zonder enige garanties, voorstellingen of voorwaarden van welke aard dan ook en zonder goedkeuring. Wij zullen geen enkele aansprakelijkheid op ons nemen voor gevolgen voortvloeiend uit of verband houden met uw gebruik van optionele tools van derden te hebben.
Elk gebruik door u van de optionele instrumenten aangeboden via de site is geheel op eigen risico en discretie. U draagt zelf de verantwoordelijkheid om op de hoogte te raken en goedkeuring te geven aan de voorwaarden waaronder hulpmiddelen worden verstrekt door de desbetreffende derde partij/leverancier.
We kunnen in de toekomst nieuwe diensten en / of functies via de website bieden (met inbegrip van de introductie van nieuwe instrumenten en middelen). Dergelijke nieuwe functies en / of diensten worden eveneens onderworpen aan deze Algemene Voorwaarden.Deel 10 – (hyper)Links

Bepaalde inhoud, producten en diensten die beschikbaar zijn via onze service kunnen materialen van derden bevatten.
Third-party links op deze site kunnen u naar websites van derden verwijzen die niet bij ons zijn aangesloten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de behandeling en beoordeling van de inhoud of de juistheid van de informatie die op deze websites aangeboden wordt. We geven geen garantie en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor websites van derden, of voor enige andere materialen, producten of diensten van derden.
Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of schade met betrekking tot de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, middelen, de inhoud, of andere transacties in verband met websites van derden. Lees zorgvuldig het beleid van de derde-partij en zorg ervoor dat u ze begrijpt voordat u deelneemt aan een transactie. Klachten, claims, zorgen of vragen over producten van derden moeten worden gericht aan de derde partij.Deel 11 - Commentaar van gebruikers, feedback en andere inzendingen

Inzendingen aan Flex Monkey worden zeer gewaardeerd. Ook gebruikersfeedback is van harte welkom. We zullen zo vertrouwelijk mogelijk met de inzendingen en feedback omgaan en doen ons best overal een reactie op te geven. Echter, dit zijn we niet verplicht. Indien u, op ons verzoek, bepaalde specifieke inzendingen (bijvoorbeeld wedstrijdinzendingen) of zonder een verzoek van ons je creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen, of andere materialen stuurt, hetzij online, per e-mail, per post of anderszins (middels feedback op social media), gaat u ermee akkoord dat wij deze inzending ten allen tijde en zonder enige beperking, mogen bewerken, kopiëren, publiceren, verspreiden, vertalen en anderszins mogen gebruiken, middels welk medium dan ook. We zijn niet verplicht (1) om vertrouwelijk met de gegevens om te gaan; (2) een vergoeding te leveren; of (3) om te reageren op eventuele opmerkingen, feedback of andere inzendingen. 
We kunnen, maar hebben geen verplichting om, inhoud van inzendingen te monitoren, bewerken of verwijderen. Wij beoordelen de inhoud naar eigen inzicht en zullen screenen op content die onwettig, beledigend, bedreigend, smadelijk, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins aanstootgevend of in strijd met de intellectuele eigendom welke partij of deze gebruiksvoorwaarden is.
 U stemt ermee in dat uw inzending het recht van een derde partij, met inbegrip van auteursrecht, merkenrecht, privacy, persoonlijkheid of andere persoonlijke of eigendomsrechten niet zal schenden. U gaat er verder gaat ermee akkoord dat uw inzending geen lasterlijke of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zal bevatten, en geen computer virus of andere malware bevat die op enigerlei wijze de werking van onze dienst of gerelateerde website zouden kunnen beïnvloeden. U mag geen gebruik maken van een vals e-mailadres. U mag zich niet voordoen als een ander, of op andere wijze misleidend zijn over de oorsprong van elk commentaar. U bent zelf verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid en geldigheid van de content. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor, en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele opmerkingen, inzendingen en feedback geplaatst door u of een derde partij.Deel 12 – Persoonlijke informatie

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. De omgang met uw persoonlijke gegevens is vastgelegd in ons privacybeleid. Klik hier om ons privacybeleid (Privacy policy) te bekijken.Deel 13 – Fouten en onjuistheden 

Hoewel wij onze uiterste best doen om de informatie die wij bieden op de website zo correct mogelijk weer te geven, kan het voorkomen dat er informatie op onze site staat die typefouten, onjuistheden of gebrekkige informatie bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, product verzendkosten, transittijden en beschikbaarheid. Wij behouden ons het recht om eventuele fouten, onjuistheden of omissies te corrigeren en te wijzigen of te actualiseren. Ook behouden wij ons ten alle tijden het recht om bestellingen gemaakt op basis van deze onjuistheden of fouten te annuleren en kunnen annuleringen doorvoeren zonder voorafgaande kennisgeving (inclusief nadat u uw bestelling hebt ingediend) .
Wij zijn niet verplicht om informatie te wijzigen of te verduidelijken, inclusief, zonder beperking, prijsinformatie, behalve zoals vereist door de wet voorgeschreven. We hebben geen plicht om u te verwittigen van elke gemaakte update. Het voortzetten van het gebruik van onze website en onze diensten, betekent acceptatie van de veranderingen.Deel 14 - Verboden


In aanvulling op andere verboden zoals uiteengezet in de Algemene Voorwaarden, bent u verboden gebruik te maken van de site of de inhoud: (a) voor enig onwettig doel; (b) om anderen te werven om te presteren of deelnemen aan onwettige handelingen; (c) dat internationale, provinciale of nationale of regionale wetgeving, regels, wetten, of plaatselijke verordeningen schenden; (d) om inbreuk te maken op of het schenden onze intellectuele eigendomsrechten of de intellectuele eigendomsrechten van anderen; (e) te pesten, mishandeling, beledigen, kwaad doen, belasteren, in diskrediet brengen, intimideren of discrimineren op basis van geslacht, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, ras, leeftijd, afkomst of handicap; (f) om valse of misleidende informatie te verstrekken; (g) om virussen of enige andere vorm van kwaadaardige code te uploaden of te verzenden die kan worden gebruikt om de functionaliteit of de werking van deze website, zijn diensten of van een verwante website, andere websites, of het internet zal beïnvloeden; (h) om persoonlijke gegevens van anderen te verzamelen of het volgen van de persoonlijke gegevens van anderen; (i) om te spammen of te phishen, of een andere vorm van cybermisbruik te plegen; (j) voor obscene of immorele doeleinden; of (k) te bemoeien met of omzeilen van de echtheidskenmerken van deze wesite, zijn diensten of die van enige gerelateerde website(s), of het internet. Wij behouden ons het recht voor om uw gebruik van de website en zijn diensten of gerelateerde website(s) te beëindigen, indien een van de bovengenoemde verboden wordt overtreden. Deel 15 – Aansprakelijkheid en beperking van de aansprakelijkheid. 

We kunnen niet garanderen dat uw gebruik van onze diensten ononderbroken, veilig of foutloos zal zijn. U draagt de verantwoordelijk voor verstandig en veilig gebruikt van een product. U komt uitdrukkelijk overeen dat uw gebruik van, of het niet kunnen gebruiken van, de service en producten gekocht via Flexmonkey geheel op eigen risico is. De service en alle producten en diensten aan u geleverd via de dienst/webshop zijn verstrekt 'as is' en 'zoals beschikbaar' voor uw gebruik, zonder enige vertegenwoordiging, garanties of voorwaarden van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met inbegrip van alle impliciete garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, handelskwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-schending.
 In geen geval kan FlexMonkey en alle betrokken partijen aansprakelijk gesteld worden voor letsel, verlies, claims, of enige directe, indirecte, incidentele, speciale, of gevolgschade van welke aard dan ook, met inbegrip van, maar niet beperkt tot gederfde winst, verloren inkomsten, gemiste besparingen, verlies van gegevens, de kosten van vervanging, of een soortgelijke schade, hetzij op basis van contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), strikte aansprakelijkheid of anderszins, voortvloeiend uit uw gebruik van een van de diensten of producten verkregen met behulp van de dienst/webshop of een gedeelte hiervan (zoals blog en blog-links). Ook niet in geval van handelingen op of door gevolg van gebruik van de website die andere betrekking heeft dan het gebruik van de dienst of een product. Voorgenoemde geld ook in geval van, maar niet beperkt tot, eventuele fouten of weglatingen in enige inhoud, of enige verlies of schade, van welke aard dan ook ontstaan als gevolg van het gebruik van de dienst of enige inhoud (of product) geplaatst, verzonden of anderszins beschikbaar gesteld via de dienst, zelfs wanneer vooraf geïnformeerd over hun mogelijkheden. Omdat sommige rechtsgebieden de uitsluiting of de beperking van de aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, in dergelijke landen of jurisdicties staan, is onze aansprakelijkheid beperkt tot de maximale omvang toegestaan door de wet.Deel 16 - Opzegging

Deze Gebruiksvoorwaarden zijn effectief voor de duur die nodig is om de aankoop en dienst af te handelen, tenzij en totdat deze wordt beëindigd door u of ons. 

Deel 17 – Volledige overeenkomst

Deze gebruiksvoorwaarden vervangen alle eerdere of gelijktijdige overeenkomsten, communicatie en voorstellen, mondeling of schriftelijk, tussen u en ons.

Deel 18 - Wijzingen in servicevoorwaarden

U kunt de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden op elk gewenst moment inzien op deze pagina. Wij behouden ons het recht om wijzingen aan te brengen in deze voorwaarden. U wordt verwacht de voorwaarden opnieuw door te nemen zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Deel 19 – Klachten & Contactinformatie.


Ondanks al onze inzet en gedrevenheid, kan het zijn dat er iets niet gaat zoals u wenst. Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@flexmonkey.nl. Of per post aan

FlexMonkey
Postbus 194 

5100 AD Dongen