theme
Bijzondere Sporten - Hoop Dance

Bijzondere Sporten - Hoop Dance

Flexmonkey's queste van bijzondere sporten heeft zich deze zomer uitgebreid ....

De tweede sport in deze serie is Hoop Dance geworden:

foto van Simona Ula.

Deze zomer was Flexmonkey aanwezig op het Surfana Festival  aan de Hollandse kust. Dit festival bestaat niet alleen uit geweldige optredens van verschillende artiesten, maar omvat nog veeeeel meer. Net zoals op de Flexmonkey events kan je ook hier op het terrein overnachten met een camping voorzien van alle gemakken :) 

Hier draait het allemaal om festivallen in een nieuw jasje: Ontspannen genieten van optredens, niet de massa achterna, wel van de fantastische omgeving en lekkere surfer vibes genieten.

Zo maken zij niet alleen het festival en de crew members bewust van onze groene planeet met allerlei recycle opties, maar worden ook de bezoekers op vele manieren de ogen geopend richting het Zero Waste Concept. Geheel in de stijl van onze Flexmonkey events, waar wij hetzelfde concept nastreven.

Daarnaast worden er tientallen clinics over de verschillende dagen aangeboden. Van beginners surflessen, tot yoga, tot kaarsen leren maken, tot percussie spelen enzovoort enzovoort. Diversiteit genoeg.

Ons oog was gevallen op de clinic van Simone Ula, Hoop Dancing. En wat een toffe sport is dat!!! Dankzij de super instructies van Simone waren ook wij uiteindelijk in staat een aantal moves te perfectioneren. Nog niet geheel zo soepel als dat Simone het doet ogen, maar we kwamen goed in de buurt. Met vergelijkbare moves die ook in de paalsport gebruikt worden, was het fijn om te merken dat ook hier de buikspieren goed aan het werk gezet werden ;). Ook wordt gebruik gemaakt van lenigheid en soepelheid om de Hoop Dance er zo flowy mogelijk uit te kunnen laten zien. 

 Benieuwd welke bijzonder sporten wij nog meer hebben getest>>> lees het hier

 


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.