theme
De fysieke paaldanswinkel in Noord Brabant: Flexmonkey_polewear.

De fysieke paaldanswinkel in Noord Brabant: Flexmonkey_polewear.

Ken je dat gevoel van teleurstelling? Vol spanning wacht je af tot je bestelling wordt geleverd. En dan past het niet! Of de kwaliteit valt tegen. Was er maar een winkel waar je nog gewoon ouderwets kon passen. En met pin of contant betalen.

Dat kan! Flexmonkey_polewear heeft namelijk een fysieke winkel waar je naar hartelust kunt shoppen. De winkel is open op afspraak, doordeweeks en in het weekend. Je kunt er ook een leuk uitje van maken en met een groepje komen! Wij zorgen voor koffie/thee en wat lekkers. 

Wil je er helemaal een volledige dag van maken? Boek er dan een workshop bij! Wij geven Aerial yoga, Aerial hoop, Yoga & Stretch en natuurlijk allerlei vormen van paaldansen.

De winkel is in gelegen in het pittoreske  's Gravenmoer Noord-Brabant. Details ontvang na boeken van een afspraak. Je kunt een afspraak maken via info@flexmonkey.nl of via de chat. Laat je ons ook weten wat je sowieso wilt passen? Dan hangen we dat alvast voor je klaar (zolang de voorraad strekt). We hebben ook danspalen, aerial hoops, strops, swivels, yogadoeken en allerlei handige en leuke aerial accessoires. Als we op tijd weten wat je wenst, kunnen we een danspaal bijvoorbeeld al voor je bestellen.

Dus, kom gezellig winkelen in de leukste paaldanswinkel van Nederland!

Related Posts

Kleding ruil * Clothing swap
Heb je ook een lade vol sportkleding die je niet meer draagt? Of misschien nooit gedragen hebt? Maar vind je het zond...
Read More
Hoe doet Nederland het op de Wereld Kampioenschappen Paaldansen?
Paaldansen is de meest bekende term maar eigenlijk gaat het hier om de ‘Pole & Aerial sports’ kampioenschappen va...
Read More
Een schitterend tv optreden door landskampioen Demi Brama.
Er wordt nu ook op tv aandacht geschonken aan de Wereld kampioenschappen Pole&Aerial sports. En wie beter dan Ned...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.