theme
Een dag vol workshops: de Flexmonkey winter special.

Een dag vol workshops: de Flexmonkey winter special.

Tijd voor een leuke dag! In december kan je naast alle etentjes ook wel een dagje sport gebruiken. En wat is er dan leuker dan een dag vol paaldans, aerial hoop en twerk? Op 19 december host Flexmonkey dé ultieme workshopdag. We beginnen we de dag met een flinke warming up van 30 minuten. Een stukje losgooien, warmdraaien en basic stretches. Daarna volgen 4 fantastische workshops door drie verschillende instructors. Bij elkaar maar liefst 6u aan acrobatische activiteiten! Deze leuke dag is verzet naar zondag 21 februari 2021. Opgeven kan nog tot vrijdag 19 februari 2021.

Pole & twerk instructor @Kimberley_adc start met super mooie shapes verpakt in vette combinaties. @Cai_polefit zorgt ervoor dat iedereen, ook zonder paaldanservaring, de workshop mee kunnen doen door moves waar nodig makkelijker te maken. Afhankelijk van de actuele RIVM adviezen zal er wel of niet worden gespot en zullen de valmatten niet ontbreken. Alle maatregelen die nodig zijn worden getroffen en iedereen krijgt hier de week vooraf een bericht van.

Ook brandambassador @Demibrama is er weer bij en zal de aerial tricks tonen die haar de titel wereld kampioen Aerial Hoop heeft opgeleverd. En zij laat natuurlijk zien wat je kunt trainen om daar te komen! Ook tijdens deze workshop is @Cai_polefit erbij om de technieken makkelijker te maken of extra uitleg nodig heeft. Op die manier kunnen de meer ervaren hoop-ers op hoog niveau met Demi meedoen én is er tegelijkertijd genoeg aandacht voor de beginners.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke flex & stretch workshop begeleid door Cai. Laat de verzuring uit je spieren en zorg voor diepe ontspanning na een heftige dag! De dag is helemaal compleet door de Flexmonkey pop up shop. Je kunt alvast kerstkadootjes shoppen, voor jezelf of je pole buddie ;)

Je kunt je opgeven voor losse workshops, of de hele dag. Als je de hele dag komt dan staat er een snack (mueslireep & banaan) en een drankje (flesje water & pakje sinasappelsap) voor je klaar. 

Deel I
11:00 Warming up
11:30 Workshop 1: pole shapes by Kim
13:00 Workshop 2: hoop Champion tricks by Demi
Deel II
14:30 Workshop 3: xmas twerk by Kim
16:00 Workshop 4: flex & stretch by Cai
17:15 Bye bye

Related Posts

De fysieke paaldanswinkel in Noord Brabant: Flexmonkey_polewear.
Ken je dat gevoel van teleurstelling? Vol spanning wacht je af tot je bestelling wordt geleverd. En dan past het niet...
Read More
Holidays & shipping
Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
Read More
Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!
Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten! Flexmonkey bie...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.