theme
Flexmonkey; plezier in sport!

Flexmonkey; plezier in sport!

Flexmonkey is veel meer dan alleen een merk. Het staat voor plezier, met elkaar en in de sport. De naam zelf 'Flexmonkey' zegt genoeg. Het doet speels aan en heeft een vrolijke toon. Het is stoer en levendig. Net zoals de meiden die dit event tot een succes maakte! De deelnemers kwamen uit heel Nederland en hebben verschillende achtergronden. Een erg leuke mix van o.a. studerende meiden, meiden met een eigen zaak, een onderwijzer, een kapster en andere leuke beroepen. Deze mix leverende een open sfeer waarin iedereen durfde te oefenen met dingen die zij niet eerder hadden gedaan. In een 'aerial hoop' hangen bijvoorbeeld, of in een danspaal.

Flexmonkey is er voor álle sporten. Niet alleen fitness, cardio of krachttraining, maar ook voor acrobatiek, en alles daar tussen. Flexmonkey breekt met stereotypen  dat yoga alleen voor hippies is, ballet voor tutjes en paaldansen voor strippers. De Flexmonkey events zetten nieuwe sporten in the spotlights. En daar kan je veel lol mee beleven! Aerial Hoop is sinds lange tijd in Nederland en wordt steeds vaker in dansscholen gegeven. Alleen maar goed! Kijk maar eens hoe elegant en sierlijk het eruit ziet! 

Flexmonkey wil zowel met haar kleding als met haar events het plezier in sport naar boven halen. Dat kan door het samen te doen, nieuwe sporten te ontdekken, leuke kleding te dragen en elkaar te motiveren om vooral te dúrven. Ons motto is dan ook: plezier in sport! Dat geldt voor welke sport dan ook; wees trots en heb plezier!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het eerste Flexmonkey event was dan ook een succesvol weekend. Een leuke groep meiden, een gezellige sfeer, en veel sport; een 'barre-workout' (gebaseerd op ballet oefeningen), een paaldansworkshop, verschillende yoga sessies en een aerial hoop experience. What more do you need?

Wil je niets missen van Flexmonkey? Volg ons dan op social media.


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.