theme
Flexmonkey release Party!

Flexmonkey release Party!

Flexmonkey is waanzinnig blij dat de eerste design nu eindelijk een feit zijn! Zij laat jullie graag meegenieten tijdens de Flexmonkey Release Party's, die in januari 2017 gepland staan.

De ontwerpster Cai (Carlijn Sanders) hoopt vele dansers blij te maken met haar sportief speelse paaldanssetjes. Het liefste zou zij iedereen de kans geven om zo'n mooi setje aan te passen, voordat zij hun keuze maken voor hun favoriet. Vandaar dat zij Release party's houdt. Een leuke middag waarbij iedereen welkom is om Cai te ontmoeten, een praatje te maken, en vrijblijvend te passen. Als je die dag besluit een setje te houden, dan scheelt dat de verzendkosten. Maar je krijgt die dag ook nog eens 5euro korting op de setprijs! Dat bespaart je al gauw 10 euro. Wil je alleen een top of een broekje kan dat natuurijk ook.

En waar kan de Release Party nu beter gehouden worden dan bij dansschool Chalans? Cai heeft namelijk veel te danken aan de dansschool Chalans. Zij heeft er bijvoorbeeld haar opleiding tot paaldans- en aerial instructrice gevolgd. En werkt zij nog steeds met veel plezier op de vestiging van Chalans in Amsterdam!

Waar & wanneer?

Op zondag 14 januari is Flexmonkey erbij tijdens de opening van de vestiging in Den Bosch. Het beloofd een leuke dag te worden met verschillende (gratis) workshops! Het volledige programma vind je hier.

 

Op zondag 22 januari is Flexmonkey in Breda, en is iedereen welkom vanaf 12:30u. Om 13:00u kan je een workshop Lyrical Pole volgen, met een pauze van 14:30u - 15:00u. Om 15:00u start er een workshop Aerial Hoop. Voor deze workshop geldt een speciaal tarief van slechts 15 euro en aanmelden kan via onderstaande links. Uiteraard kan je gewoon langskomen om alleen de kleding te passen! 

Ook in Amsterdam kan er gepast worden! Op zondag 28 januari is er vanaf 13:00 een warm welkom en kan er gepast worden tot de lessen Aerial Hoop gehouden worden. De eerste les begint om 14.30u en is geschikt voor beginners. De tweede les begint om 15.30h en daar leer je aerial flow (beetje ervaring is wel handig). Een proefles is slechts 10e en opgeven kan door een mailtje te sturen naar amsterdam@chalans.nl, of via onderstaande links. Scoor die korting en kom ook!

 

 


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.