theme
Flexmonkey viert de vriendschap met Paaldansstudio & Dance Centre van Antoni Wanders

Bevriende studio, Partners -

Flexmonkey viert de vriendschap met Paaldansstudio & Dance Centre van Antoni Wanders

Hoe meer vriendjes, hoe meer vreugd! De Flexmonkeys zijn dan ook heel blij met de samenwerking met de grootste paaldansstudio van Brabant: PDC. Dat betekent niet alleen feest voor de monkeys, maar ook jou als cursist van PDC. Ledenkorting, voordelen op bestellingen van X-poles en crashmatten, en heeeeele leuke acties!

PDC heeft prachtige vestigingen in Breda, Tilburg en Roosendaal met een ruim en gevarieerd aanbod van danslessen! Paaldansles, Aerial Silks, Aerial Hoop, Flying Pole, Kinder lessen, Power Pole 4 Men, Spinning Pole, Sexy Pole, Gogo dancing, ooooooh het is teveel om op te noemen!! Neem eens een kijkje op de website en neus eens in het aanbod de groepslessen. Dan kom je zelf ook tot de ontdekking dat je je bij Antoni niet hoeft te vervelen! Zijn team is veelzijdig en goed opgeleid. Alle instructors zijn AALO gecertificeerd en daarnaast ook intern opgeleid.

"Bij ons weten we allemaal wat we doen" aldus Antoni. Naast het wekelijkse rooster zet zijn team zich ook in voor event en paaldanskampen. Wist je dat Flexmonkey deze kampen ook sponsort met een leuke korting voor de deelnemers én aanwezigheid van een pop-up store? Wie zien je graag in Brabant terug bij PDC!

*actie code is op te vragen tijdens de lessen in één van de vestigingen. Lees voor gebruik de actie voorwaarden.

Studiovoordeel en ledenvoordeel bij Flexmonkey polewear paaldanskleding en leggings met korting

Heb je zelf een studio of sportschool en wil je graag samenwerken met Flexmonkey? Stuur ons dan een bericht op info@flexmonkey.nl en we nemen contact met je op. Ook kan je de studio waar je lest opgeven.


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.