theme
Wie photobombt Demi Brama tijdens de voorbereiding van de Flexmonkey EMBRACE challenge?

Wie photobombt Demi Brama tijdens de voorbereiding van de Flexmonkey EMBRACE challenge?

Een photobomber, de slappe lach, achter over blijven vallen en niet meer uit de knoop raken. Het hoort allemaal bij de voorbereidingen die afgelopen week werden getroffen voor Flexmonkey's EMBRACE challenge die aanstaande maandag start. De maand juni staat in het teken van: omhelzingen! 

De slappe lach tijdens het voorbereiden van de yoga challenge met flexmonkey paaldasnkleding en Demi Brama

Omdat we elkaar voorlopig nog even niet kunnen omhelzen, komt deze challenge met 20 poses waarin je jezelf een omhelzing geeft. Goed voor je balans én voor je humeur! De challenge bestaat voornamelijk uit floorshapes en sluit elke werkweek af met een poleshape. Demi Brama heeft alle poses voor jullie voor gedaan. Tijdens de fotoshoot werden voornamelijk het aanpassingsvermogen en de lachspieren getraind!

Niet alles liep zoals verwacht. De kleinste bezoeker van studio Acrobatic Dreams liep regelmatig door het beeld. Natuurlijk om knuffels te halen van Demi. Boris is een van de trouwste Flexmonkey supporters, een transrace die zich identificeert als een ware Doberman. Die kleine slimmerd wist precies waar de challenge om draait. En wat heeft hij veel kroeltjes gehad.

de photobomber van de floorshape van Demi Brama tijdens de flexmonkey_polewear paaldans fotoshoot

Wat nog wel het meest verrassend was, was dat de 'simpele' moves vaak het langste duurde. De balans was dan ver te zoeken en Demi leek wel een tuimelaartje. Het zorgde er in elk geval voor dat de kaken en buik een goede workout kregen, want regelmatig schoot iedereen in de slappe lach. Die lach werd afgewisseld door verbazing als Demi de meest onmogelijke vormen aannam zonder een druppeltje zweet te verliezen. Vaak vloeide er dan nog 2 of 3 andere shapes uit voort. Aan creativiteit geen gebrek bij deze top atleet.

Op het juiste moment de foto maken, was ook een goede uitdaging. Dan werd Demi in een nieuwe pretzel gevouwen door de hulp van haar moeder en floep! daar ontvouwde zich de move alweer. Of, dan werd er minuten lang een shape geprobeerd. En nét op het moment dat de camera op de vloer ligt, vouwt Demi zich er zonder moeite in. Alsof ze iedereen voor de gek hield ;) 

Volg deze challenge op Facebook: klik hier. Om deze challenge te volgen op Instagram: klik hier.

Demi wordt opgevouwen in een yoga shape tijdens de Flexmonkey polewear Embrace challenge


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.