theme
Flexmonkey summer event 2017: gezellig, verrassend en vol inspanning!

2017, summer event -

Flexmonkey summer event 2017: gezellig, verrassend en vol inspanning!

Dat zijn de trefwoorden die het Flexmonkey summer event 2017 het beste omschrijven. Mede dankzij gast-instructrice Amanda Daniëlla en de deelnemers was het wederom een zeer geslaagd weekeind vol met strakke workouts, nieuwe routines en monkey fun natuurlijk.

flexmonkey summer event 2017 acro yoga paaldanskamp flexmonkey summer event 2017 aerial hoop kamp workshop Het gezelligste paaldanskamp van Nederland met aerial hoop! flexmonkey summer event

Voor velen was het de eerste keer in de Aerial Hoop en instructrice Cai heeft hier rekening mee gehouden. Zo kon iedereen een mooie nieuwe skill ontwikkelen. Voor de meer gevorderden waren de technieken een stuk pittiger ingeschoten. Beide groepen hebben  laten zien dat oefeningen uit paaldansen een groot voordeel geeft bij aerial hoop. Doordat je bekend bent met verschillende technieken heb je makkelijker de houdingen in de hoop te pakken. Ook is je kracht vaak al beter ontwikkeld door het paaldansen. Alleen de polsen en handen hebben het vaak nog zwaar te verduren. En ja, ook hier krijg je blauwe plekken van!
 
 Warrior aerial hoop pose op het leukste event van Nederland: Flexmonkey paaldans- acro yoga en aerial hoop event Aerial hoop kamp workshop Breda eo brabant Nederland gezelligste aerial hoop workshop van Nederland door flexmonkey sport 

De paaldansworkshop gebeurde ook op eigen niveau. Onder de goede begeleiding van Amanda kreeg iedereen de uitdaging waar zij naar op zoek waren. De tijd van de workshop werd verlengd omdat er zoveel leuke nieuwe moves te leren waren!

leukste workshops paaldansen van Nederland door flexmonkeysport vette duo polemove op het leukste paaldanskamp van Nederland: Flexmonkey summer event beste paaldanskamp ooit Flexmonkey summer event

Ook was er de mogelijkheid om eigen combi's te creëren en foto-moves te oefenen. De fotografe kon het haast niet bijbenen en heeft zeer mooie plaatjes geschoten. 


mooie jade in pink diamond polewear van flexmonkey  martini sit paaldanskamp Nederland flexmonkey summer event

s'Avonds voldaan en gezellig met zijn allen aan de BBQ, niet alleen lekker maar ook het opladen van het lichaam. Na de BBQ werd het nodige entertainment verzorgd door de Poledancing Dino. Dino koos er dit keer voor eens iets nieuws te proberen en dat leverde hilarische momenten in de aerial hoop op! 

poledancing dino at Flexmonkey summer event in aerial hoop acro yoga fun op het flexmonkey summer event paaldanskamp aerial hoop kamp  groepsfoto van het flexmonkey summer event paaldanskamp aerial hoop kamp


s'Morgens werd iedereen voorzien van een heerlijk uitgebalanceerd ontbijt, gezond en vol eiwitten, voor een goede start en boost aan de spieren. Met behulp van de stretch en core oefeningen van de pilates class waren alle spiergroepen goed voorbereid op de acro yoga class. Practice made perfect. 


voedzaam en gezellig ontbijt tijdens het flexmonkey summer event groepsworkshop pilates op het flexmonkey summer event
de leukste acro yoga workshop in Nederland op het flexmonkey summer event de leukste acro yoga workshop in Nederland op het flexmonkey paaldanskamp

Ter herinnering aan alle inspanningen, ervaringen en monkey fun heeft fotografe Blanka Delis alles voor ons vastgelegd en verzameld in een prachtig album, wat je hier in kunt zien.

Het summer event voor 2018 staat al gepland! Vanwege de vele aanmeldingen hebben we er twee weekenden van gemaakt. Deze kan je vinden op facebook, of in de blog over 2018 (klik hier).

 


2 berichten

 • Mieke lens

  Hallo
  Ik zou graag willen weten in welke stad dit kamp is.
  Het ziet er super uit
  Ik zou graag meer informatie willen
  Groetjes mieke

 • kit

  ziet er leuk en gezellig uit, veel geleerd zo te zien uit. Mooie foto’s ook.

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.