theme
Het geheim achter de fotoshoot van Flexmonkey

Het geheim achter de fotoshoot van Flexmonkey

Flexmonkeys zitten nooit stil en dat zie je terug in de foto's! Atletische poses en flexibiliteit om op je goal-list mee te verlengen. Sommige poses zijn zó atletisch dat ze onrealistisch aandoen. Niets is minder waar! Dames van Hollandse bodem die het Nederlandse merk Flexmonkey in volle glorie showen. Met trots tonen we dan ook een sneak preview op de resultaten. En, we verklappen het geheim achter de shoot!

De shoot is dan ook tussen de buien door genomen. Het was doorbikkelen, maar de modellen hebben zich als echte fitdutchies door dat beetje regen heen gewerkt. Met fruit, broodjes en sapjes om de energie meter aan te vullen is er non-stop een aantal uren gefotografeerd. De modellen wisselden elkaar af en kwamen samen tot het beste resultaat. "Point! Point!" "Meer strekken!!" "Iets holler""Nu!!!" waren veel gehoorde kreten die middag. Het geheim achter de geweldige fotos? Dat zie je terug in de video. Af en toe moet je elkaar gewoon een handje helpen. 

Amanda DaniëllaDineke MintenBix Broers en Cai Janssen staan hier een dag model. Thanks ladies! Ook een dag model zijn? Binnenkort het nieuwe Felicity design en we zijn nog op zoek naar fotogenieke aapjes. Ben jij wie wij zoeken? Stuur dan een email naar info@flexmonkey.nl met drie foto's: eentje waarop je gezicht duidelijk te zien is, eentje van jou in totaal, en eentje van je kunsten. We zien je graag! 


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.