theme
Het leukste idee voor een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest of team-uitje: een workshop Aerial Hoop!

Het leukste idee voor een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest of team-uitje: een workshop Aerial Hoop!

Vind je het ook zo lastig om te bedenken wat voor leuks je nu weer kunt gaan doen met je vrienden? Flexmonkey komt met de oplossing! Je kunt heel makkelijk leuke en actieve activiteiten bij ons boeken. Het niveau is afhankelijk voor de wens. Van beginners tot advanced geven we workshops Paaldansen, Aerial Hoop, Acro-yoga, handbalancing, gymnastiek en flexyness.

Boek bijvoorbeeld een workshop Aerial Hoop door een van onze ervaren hoop instructors. Dit kan op verschillende locaties, zowel binnen als buiten. Ook een dansstudio kan deze aerial workshops boeken! We bieden een workshop Aerial Hoop voor beginners, en een workshop Aerial Flow, voor de meer gevorderden.

aerial hoop workshops Nederland brabant Noord-Holland Utrecht. fotocredit LeonHofenk  Aerial hoop workshops Breda eo Brabant Utrecht Noord-Holland Nederland. Fotocredit LeonHofenk

Aerial hoop is acrobatisch en gracieus. Buiten dat het leuk is om te doen, bouw je spierkracht op, leer je balans te houden en vergroot je de flexibiliteit in schouders, rug en benen. De workshop begint met een goede warming up. De concentratie ligt op het gebied tussen de schouders. Je leert de kans op blessure te verkleinen doordat je leert kracht uit je schouders te halen. Zo leer je wat 'actieve' schouders zijn en leer je de beweging dieper uit je schouders te halen.

Tijdens de workshop voor beginners leer je sierlijke bewegingen en krachtige poses. Voel je vrij en leer verschillende manieren in om de hoop te komen. Daarnaast leer je technieken waarbij je onder de hoop hangt en in de hoop zit. Afhankelijk van het niveau, kunnen enkele moves boven in de hoop worden geleerd. Er is tijdens de workshop specifieke aandacht voor het individu en elke leerling krijgt de technieken op zijn of haar niveau uitgelegd. Maximaal 3 deelnemers per hoop.

 Leuk idee voor een vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest: aerial workshop. elke locatie mogelijk. fotocredit leonhofenk Aerial hoop workshops Breda eo brabant Nederland. Fotocredit LeonHofenk

Tijdens de workshop Aerial FLOW leer je sierlijke bewegingen en krachtige poses in elkaar over te laten gaan. Het leuke van deze workshop is dat je niet alleen de technieken goed uitgelegd krijgt, maar ook ook leert hoe je deze aan elkaar vast kunt knopen. Je leert vloeiend in de hoop bewegen waardoor het er al gauw betoverd uit kan zien. Ideaal voor als je een aerial choreografie wilt maken of een dans voor een wedstrijd. Maar ook gewoon voor de lol natuurlijk. Je profiteert het meeste van deze workshop wanneer je zelfstandig de hoop in en uit kunt komen en de 'skin-the-cat'-techniek beheerst (voor vragen email ons gerust). Het voordeel van deze workshop? We werken in kleine groepen zodat er goede begeleiding is en aandacht voor elk individu in de les. Maximaal 2 deelnemers per hoop. 

Een workshop duurt 1,5 uur en start vanaf 6 personen. Kosten p.p. zijn 25,-e, exclusief reiskosten en reistijd. Wil je dat wij voor een studio zorgen? Dat kan. Graag gaan we met je in overleg. Voor vragen en informatie kan je mailen naar info@flexmonkey.nl. 

aerail hoop workshop kamp brabant breda tilburg den bosch nederland 

Foto's door LeonHofenk. 


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.