theme
Innovatie op gebied van paaldanspodia: de GYMPOLE STAGE

Innovatie op gebied van paaldanspodia: de GYMPOLE STAGE

Innovatieve techniek van de Gympole paaldansstage levert een100% veilige en makkelijke te hanteren polestage. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en sluiten naadloos in elkaar. Zeker voor studio eigenaren en poleperformers is dit podium een absolute top aankoop. Duurzame kwaliteit, verhoogde stabiliteit en minder risico op slijtage en schade, een investering voor het leven. 

Gympole is overtuigd van de innovatieve techniek en verzekerd levenslange service. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen mocht dit nodig zijn. Eenmaal een aankoop, levenslang dansplezier op elke gewenste locatie. Lees gauw verder over dit vernieuwende paaldanspodium!

De pluspunten van dit paaldanspodium zijn :
- oneclick system (duurzaam en makkelijk!)
- hoge mate van stabiliteit
- gemakkelijke verandering static naar spinning
- hoger dan traditionele podia (3,16 meter!)
- minder slijtage gevoelige verbindingspunten
- geen uitstekende bodemonderdelen 

- nieuwe techniek om paal uit delen stevig te verbinden
- groot dansbereik, geschikt voor acrobatiek
- makkelijk te vervoeren door basis met wieltjes
- alle onderdelen zijn los te bestellen en te vervangen 
- binnen 3 minuten op te zetten

De basis van deze stage is slechts 9,6 cm hoog en 185 cm wijd. Steunijzers zijn niet nodig, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je struikelt of je teen stoot aan de onhandige stabilisatie balken onder andere stages. Het dansgenot is geoptimaliseerd en de limitaties van een podium verkleint. Geen steunbalken meer én een hogere danspaal! Met een hoogte van 3,16meter is er meer ruimte voor acrobatiek. 

Het oneclick systeem dat deze stage heeft om de danspaal van static naar spinning te zetten, is ideaal. Het is zeer makkelijk en je hebt er geen gereedschap voor nodig. Met 1 klik (een schijf die je naar beneden of naar boven klikt) is de verandering gemaakt. De schijf zit veilig onder de beschermingskap en voorkomt dat je je eraan kunt stoten. Het systeem is uniek en nauwelijks gevoelig voor slijtage. Geen gedoe meer met een inbussleutels, verdraaide of vastzittende schroefjes. Gewoon 1 klik en je kunt los gaan op een spinning polestage. Nu kan je zelfs tijdens een optreden of show heel makkelijk veranderen van static naar spinning pole!

De hoge danspaal wordt in twee delen aan elkaar gemonteerd dankzij de super veilige en geteste techniek van de innovatieve Gympole joint. Ook hier geen schroefjes meer! De gympole polejoint voorkomt dat de delen onderling druk op elkaar uitoefenen, waardoor een vastzittende paaldelen tot het verleden behoren. Ook wordt hierdoor voorkomen dat de paal wordt beschadigd of dat de subdelen kapot gaan. De danspaal is altijd weer gemakkelijk te demonteren door gebruik van de speciale Gympole wig en 'hamer'. Het gympole systeem is 100% veilig en makkelijk in gebruik.

Wil je het podium eerst een keer proberen? Dat kan! Op 29 juli 2017 houdt Flexmonkey een demonstratie van 11.30 - 12.30 uur in Brabant, vlakbij Breda. Er wordt getoond hoe het stage opgezet kan worden en er is ruimte om een test draai te maken. Opgeven is noodzakelijk en kan via info@flexmonkey.nl. Specifieke informatie wordt verstuurd na inschrijving. We hopen je dan te zien!

Ben je 29 juli verhinderd? Geen probleem. Je kunt de stage namelijk een dag huren. Na verhuur ontvang je ook nog eens 100 euro korting op de aanschaf van een Gympole paaldansstage! Mail ons op info@flexmonkey.nl en we helpen je graag verder.

Technische details

  • 45mm pole diameter
  • Stainless steel gepolijst voor beste grip
  • 3.165m totale hoogte
  • 9.6cm hoogte van de basis
  • 184cm breed of breedste punt, 160cm op smalste punt
  • 44kg gewicht van de base met mobiele plaat op wieltjes
  • 2x24kg gewicht van de vloerplaten (2x een draagtas met vloerplaten)
  • 17kg gewicht van de sub-frames (ijzeren balken onder vloer)
  • 13kg gewicht van de paal

 


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.