theme
Onze kleding passen kan!

Onze kleding passen kan!

Flexmonkey is veel meer dan alleen een merk. Het staat voor plezier, met elkaar en in de sport. Flexmonkey is stoer, actief, creatief en krachtig! Net zoals onze ontwerpen. Wil je Flexmonkey ontmoeten? Dat kan!

We komen namelijk graag naar je toe, thuis of in de studio, voor een Flexmonkey-party. Hoe we daar invulling aan geven, ligt geheel aan je wensen. Dus, neem contact met ons op! Stuur een berichtje naar info@flexmonkey.nl of via de contact button op de website, laat je naam en telefoonnummer achter en Flexmonkey neemt contact met je op.

Dit is wat anderen zeggen over Flexmonkey:

"Flexmonkey maakt shorts en tops die iedereen kan dragen! Voor yoga, hardlopen, tennis, kickboxen, paaldansen.. Faboulous & comfortable! Waarom ik verliefd ben op dit merk? Je kunt de broekjes op 2 manieren dragen: high & low waist. Je kiest zelf wat het beste bij je past en kan het makkelijk veranderen." Amanda, studio ADC

 "Ontzettend goeie service en snelle levering!! Hele mooie paaldanskleding, erg tevreden over oa de kniebeschermers. Helemaal fan van BCAA Powder en de Flexmonkey shaker. Ik zeg doen en wacht niet langer met bestellen." Sabrina, studio PoleProficiency

Wil je langs komen bij ons? Ook dat kan! Hieronder zie je waar en wanneer. Klik op de events voor meer informatie. Wij zijn te vinden:

op 9 april 2017 te Maarssen tijdens de Classic Pole competition van Studio ADC.

op 21 mei tijdens de Firelilly Open Pole competitie te Twello

en op 30 juni, 1 & 2 juli tijdens de World Pole Sport Championship te Den Bosch


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.

X

Default Offer Title

You can set the offer title and subtitle in your Upsell Offer!

Select a product to preview