theme
Ook zij gingen met een beker naar huis!

Ook zij gingen met een beker naar huis!

Dankzij de 'Atleet van het jaar'- award gingen ook Maurits Kersten, Kelly de Vos en Janne Jacobs met een beker naar huis. Janne werd als jongste van het stel gewaardeerd voor haar inzet voor de paalsport. Zij heeft verschillende demo's gegeven voor dansscholen en tijdens festiviteiten in het dorp waar zij woont. Zij wil de paalsport positief in het licht brengen en onder een zo divers mogelijk publiek. Zo heeft zij op verzoek opgetreden bij een dagbesteding van ouderen en heeft zij als duo opgetreden tijdens een live uitvoering van een orkest! Zij wil via haar instagram account aandacht vragen voor gezond en gecontroleerd trainen om blessure te voorkomen. We gaan vast en zeker meer van deze jonge dame horen!

Janne jacobs winnaar atleet van het jaar 2019 paalsportbond Nederland Flexmonkey polewear paaldans kleding winkel

Janne Jacobs met haar award - door Frans-Jan Wagemakers

Kelly de Vos, de Nederlands kampioen 'Aerial Hoop Doubles' en de nummer 2 bij "Aerial Hoop Senior Women'. En dus ook de beker voor atleet van het jaar! Kelly heeft een eigen onderneming in de Aerial sports en zet veiligheid boven alles. Zij informeert mensen, bedrijven en ondernemingen over veiligheid in ophangsystemen. Zij heeft als werktuigbouwkundige heel wat kennis in huis en zij blijft zichzelf ontwikkelen door cursussen en trainingen te volgen gericht op de aerial sports. Ook leent zij regelmatig haar eigen driepoot uit aan organisaties voor wedstrijden, fund raisors en andere evenementen. Andere helpen zit in haar aard en weldiend gaat zij met de award naar huis!

Maurits Kersten atleet van het jaar award winnaar nederlandse Paalsport bond Flexmonkey polewear polesport IPSF paaldans kleding winkel

Maurits en Kelly nemen hun award in ontvangst - door Frans-Jan Wagemakers

Tot slot was het Maurits Kersten die naar voren mocht komen. Met zijn altijd bescheiden voorkomen, nam hij naast de derde plaats binnen de categorie Polesport Senior Men terecht deze award in ontvangst. Hij geeft zelf aan dat hij de award niet meer verdiend dan de andere mannen in de Nederlandse paalsport. Flexmonkey heeft Maurits eerder ook geïnterviewd en weet dat hij zich al jaren inzet voor de sport. Via zijn lessen en zijn optreden tijdens het NK, hoopt hij sporters te inspireren en te laten zien dat je niet perse heel lenig of elegant hoeft te zijn om toch een mooie act neer te zetten.

Flexmonkey is trots dat zij deze fantastische alteten heeft mogen bekronen voor hun inzet binnen de paalsport wereld. Daarnaast sponsorde zij het tweede podium waardoor alle acts spoedig op elkaar aansloten en alle disciplines binnen één weekend konden plaats vinden. Wederom is Flexmonkey trots op de Paalsport binnen ons kleine koude kikker landje!

Atleet van het jaar award paalsportbond Nederland Frans Jan Wagemakers Flexmonkey polewear paaldans winkel kleding


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.