theme
Dromen over Pole 'n Holidays, het paaldanskamp in Portugal.

Dromen over Pole 'n Holidays, het paaldanskamp in Portugal.

Flexmonkey blikt terug op een geweldige week in de mooie Portugese streek Algarve. Met trots was Flexmonkey sponsor van alweer het tweede Pole 'n Holiday paaldanskamp afgelopen augustus dit jaar. Organisator Coralie boekte maar liefst 4 weken de luxe villa, waar zij polestages naast het zwembad zette. De ontwerpster van Flexmonkey was de gelukkige die het paaldanskamp een weekje bijwoonde.

Dit paaldanskamp onderscheid zich doordat het een volledige week betreft (6 nachten verblijf en 5 dagen workshops) en er met kleine groep wordt gewerkt (max. 8 personen). Slapen in een villa, polestages naast het zwembad, leuke excursies en een epische fotoshoot. Het was een gezellige week met voldoende aandacht voor het individu. De paaldansworkshop waren goed verdeelt zodat er ook ruimte was voor het échte vakantie gevoel.

Flexmonkey polewear paaldanskleding sponsor bij Pole 'n holidays Paaldanskamp polecamp  Portugal

De gastdocent: Heidi Coker, VS. De workshops: paaldansen, polecreativity, sexy pole, bootcamp & meer paaldansen. De uitjes: wandeling door Albufeira, fotoshoot op een cliff, sportmassage, avondje kroegentocht, bezoek aan een natuurbadplaats, uit eten aan het strand. 

De fotoshoot verdiend een bijzondere uitleg. Bovenop een cliff met een strak blauwe lucht plaatste Coralie de polestage en stond Hevi Bas klaar om een aandenken te schieten. Het was warm, de paal was glad, het lichaam was moe, maar door het geweldige reactie vermogen van Hevi en de draaikracht van Coralie, werd de 'moneyshot' gemaakt. Net in die één tiende van een seconde dat je in de move hing, schoot Hevi het plaatje al. Niks 100 keer opnieuw, gewoon door met de volgende pose. In 12 minuten per persoon leverde dit bijzonder veel foto's op. En natuurlijk konden we ook op de foto met dé Heidi uit de VS.

Heidi Coker polecamp Pole 'n Co Holidays Flexmonkey polewear paaldanskleding paaldanskamp


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.