theme
RELEASE YOUR INNER BEAST

Fantasy Jaguar, new print -

RELEASE YOUR INNER BEAST

Ben jij er klaar voor? Demi Brama en Zoë Timmermans, bekend van de Nederlandse kampioenschappen Paalsport én vertegenwoordigers van Nederland tijdens de IPSF World Championships Polesport en Artistic Pole dragen de Fantasy Jaguar maar al te graag!

De foto hierboven toont de Arabesque jump van Demi Brama in de ‘Fantasy Jaguar’ legging. Deze yoga pants met droomachtige luipaard print heeft natuurlijk de sexy V-shape die je van Flexmonkey mag verwachten. De leggings kunnen gebruikt worden voor elke sport. Net als de andere Flexmonkey leggings is de stof heerlijk zacht en voldoende stevig, wat oneffenheden in de huid camoufleert. De brede band bij de heupen zorgt ervoor dat de stof op je lichaam aansluit en niet snijdt. Ook is de 'crunched bun' toegevoegd voor een geweldige booty. Deze legging heeft extra lengte om direct te kunnen stretchen in je split en spagaat. Op de bovenbenen en kuiten zit shiny white mesh verwerkt voor optisch extra lange benen. De Fantasy Jaguar is getest en is SPLIT & SQUAT proof. Ideaal om heerlijk onbezorgd in te sporten!

Demi Brama tijdens de fotoshoot van Flexmonkey polewear hotpants racerback sportsbra paaldanskleding

 

Zoë Timmermans tijdens de fotoshoot van Flexmonkey polewear hotpants racerback sportsbra paaldanskleding

De foto's hierboven tonen de Fantasy Jaguar racerback en hotpants. De dierenprint met zachte tinten roze, blauw en paars vormen een prachtig contrast met de witte ondergrond. Deze print springt eruit! De Flexmonkey sportsbra is speels en sportief, heeft brede banden voor goede ondersteuning met een dubbele binnenvoering en BH-pads. De top is hoog afgewerkt en heeft toch een sexy decolleté. Het is gemaakt van een zachte en elastische stof en is kleurvast.

De hotpants heeft korte pijpjes en de band aan de bovenkant valt bij de meeste modellen net over het heupbot, zodat de "vetjes" hier precies onder bedekt worden. De hotpants is afgewerkt met twee technieken waardoor je billen nóg ronder ogen: de achterkant is afgewerkt met de bekende brazilian 'crunched-bun' en de band heeft de vertrouwde flexmonkey V-shape. Het levert een sexy maar sportieve short. Speciaal aanbevolen voor polefitness, paaldansen, hot yoga, en aerial sports. 

The making off...De shoot had iets magisch. Terwijl de zon zakt maken Demi en Zoë, met een beetje hulp, een hartje met hun armen. Check onze Insta feed voor meer foto's @Flexmonkey_polewear. 

Demi Brama en Zoë Timmermans tijdens de photoshoot van flexmonkey polewear paaldanskleding yogalegging

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.