theme
Sportacious!

Sportacious!

Flexmonkey viert feest. Het eerste Flexmonkey design is een feit! De Sportacious-line bestaat uit de drie varianten: Flower, Pink Diamond en Precious Black.

De naam zegt het al, 'sportacious' is ontworpen voor de sportieve vrouw. Het moest een comfortabele outfit worden, met een speelse knipoog. Het moest een setje worden die iedereen aan zou kunnen, welke vorm dan ook. En bovenal, een outfit die je bewegingsvrijheid geeft zonder zorgen. In de Flexmonkey short kan je dan ook elke split, spagaat en downward-dog maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat er ergens iets onder het stofje vandaan piept. Geen inkijk dus. Ook de top is zo ontworpen dat het voldoende bedekking geeft, en toch voor een vrouwelijke uitstraling zorgt. Flexmonkey houd ook van eigen keuze. Je kunt dan ook kiezen hoe je de short draagt. Lekker comfi hoog in de taille, zodat je je buik lekker warm houd ;) of juist laag, zodat je goede grip hebt met paaldansen. Hieronder gaan we dieper in op de bijzonderheden van het design. We hopen in elk geval dat de vrouwen die het dragen zich er sterk en zelfverzekerd in voelen!

De top heeft een brede band onder de borst en brede banden die kruislings over de schouders lopen. Op deze manier geeft de top ondersteuning zodat prettig gesport kan worden zonder BH. De rug heeft een mooie ronde uitsnede zodat een groot deel van de rug zichtbaar is. De ruimte bij de oksel is ruim gesneden zodat de armen vrije bewegingsruimte hebben.

De top heeft dubbele voering waardoor het gedragen kan worden zonder padding. Mocht er toch padding gedragen worden, dan kunnen deze worden ingebracht in de speciaal daartoe vermaakte binnenvoering. De padding blijft op zijn plek door de binnennaad. Deze zorgt ervoor dat de linker en rechter padding niet over elkaar kan schuiven.

De top is afgewerkt met speelse see-through hals. Het design geeft een optische buste en door de hoge afwerking hoef je je tijdens het sporten geen zorgen te maken dat er een boob uitvalt.

De short heeft een 3 cm lange pijpje, waardoor je comfortabel en zonder zorgen een split, superman en eye-opener doet. Daarnaast is de short voorzien van een fold-over band, waarmee je bepaalt hoe hoog het in de taille zit. Op deze manier heeft de short een sportieve uitstraling, waarbij jij zelf de keuze hebt of de buik ontbloot wordt. Het aapje dat op de achterkant is bedrukt, verschijnt ook als je de band omvouwt! 

Ben je net zo enthousiast als wij geworden? Plaats dan nu je pre-order!

Details: Het Flexmonkey logo is bedrukt in gouden letters en de print is kleurvast (sublimation print). Door gebruik van elastan is het materiaal zacht en flexibel. De stof ademt en voorkomt overmatig zweten. Daarnaast is de stof anti-bacterieel. Het is aan te raden het product met de hand te wassen, niet te strijken, bleken of in de droger te doen. 

 


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.