theme
Velvet Butterfly polewear by Flexmonkey - designed in Amsterdam

Velvet Butterfly polewear by Flexmonkey - designed in Amsterdam

Flexmonkey komt met een waanzinnig mooie print. Misschien heb je deze al voorbij zien komen bij de prachtige Elena, onze nieuwe brandambassador @hell_polesport. De ultieme lenigheid van Elena laat zien dat ook deze ontwerpen van Flexmonkey polewear zijn gemaakt voor deze sport. De pasvorm zorgt voor volledige bedekking en daarmee een zorgeloze paaldans demonstratie of pole training. De velvet stof is elastisch en heerlijk zacht. De print is oogverblindend en kleurvast. Voel jij je als een vlinder zo vrij in deze nieuwe set?

new velvet polewear petrol bikini bottom and haltertop by Flexmonkey_pole clothing designed in Amsterdam paaldans kleding

Wat is er zo buitengewoon aan de top?

Deze top kan je aan twee zijden dragen. Say whuuuuut? Jazeker, eindelijk een top die je aan kunt passen aan je stemming. Draag je liever een diepe effen kleur, of ga je voor de gedurfde print? Jij kiest! Voor de prijs van één top, ontvang je er twee. Dat scheelt in je kast én in je portemonnee!

En dan de pole short. Eindelijk is er dan de low waist flexmonkey paaldansshort. Na vele aanvragen en met zorg ontworpen, geproduceerd en getest. De split proof shorts zijn super comfortabel met een lage waist en een breed kruis. De afwerking is een dubbele lining waardoor je zeker weet dat niemand ongewenst naar binnen gluurt. De short heeft een binnenbroekje en de bekende crunched bun voor die super mooie ronde billen. Vandaar ook de naam 'APPLE BUN shorts'. 

new velvet polewear blue bikini bottom and haltertop by Flexmonkey_pole clothing designed in Amsterdam paaldanskleding 

Naast de mooie ontwerpen, is het ook het aapje nieuw. Het logo is hetzelfde maar nu gedrukt in het vernieuwde goud: crackle gold. Het aapje beweegt mee en laat na verloop van tijd zijn lijnen zien. Zo krijg het een authentieke look. 

new velvet polewear bikini bottom and haltertop by Flexmonkey_pole clothing designed in Amsterdam mint groen paaldanskleding

Op 22 februari is het zover: de release van de nieuwe velvet collectie 'Velvet Butterfly' en 'Minty Summer'. Twee kleuren: diep petrol met een dromerige butterfly print en fris mint groen gecombineerd met de bekende bloemenprint (waar Flexmonkey_polewear haar kledinglijn ooit mee is begonnen). De mooie petrol kleur en het vrolijke mint groen komt het best tot zijn recht op de prachtige glanzende velvet stof. Elegant en sexy voor de echte aerial atleet. Beide kleuren zijn vanaf 22 februari 2020 te verkrijgen.

new velvet mint green polewear bikini bottom and haltertop by Flexmonkey_pole clothing designed in Amsterdam paaldanskleding


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.