theme
Help Flexmonkey_polewear's ambassadrice Demi aan een puppie!

Help Flexmonkey_polewear's ambassadrice Demi aan een puppie!

Afgelopen week kwam 'Koffie tijd' op bezoek bij studio 'Acrobatic Dreams' om de jonge pole atleet Demi Brama te interviewen. Vandaag, donderdag 14 maart wordt dit onderonsje uitgezonden om 10:00 uur bij "Koffie tijd", en om 17:00 uur bij "5 uur LIVE". Beide uitzendingen kan je hier bekijken. Of gewoon lekker live op televisie! Voor online bekijken van de uitzending kan je een account aanmaken en het gratis zien (volgens de voorwaarden van RTL XL). Dat Demi op tv komt is natuurlijk al een FEEST! Om dit extra te vieren, geeft Flexmonkey_polewear een Fantasy Jaguar legging kado!

Je kunt de legging namelijk winnen als je meedoet aan de prijsvraag. Hoewel de actie verpakt is als een 'share&win', kan de facebook-loze medemens de legging winnen door het antwoord op de prijsvraag te mailen naar info@flexmonkey.nl. Welke vraag dan? Lees snel verder.

Het antwoord op de vraag wordt gegeven tijdens de uitzending van "Koffie tijd" en "5 uur LIVE" op 14 maart (aanstaande donderdag om 10:00 en om 17:00 uur). Dus, kijk, luister, en WIN!

De vraag:

* Welke TWEE doelen heeft Demi zich gesteld?

De acties:

* SHARE de coverfoto en LIKE @Flexmonkey_sport en @DemiBrama. Tip: zet de post op PUBLIEK, anders kunnen we de deelname niet zien. Deze coverfoto is ook te vinden op onze facebookZet je antwoord onder de foto. Heb je geen facebook, mail dan je antwoord naar info@flexmonkey.nl.

* volg&like @flexmonkey_sport en @DemiBrama

* Zet je antwoord onder de share

Zo simpel is het! De actie loopt tot en met 28 maart 2019. Er wordt contact opgenomen met de winnaar via een persoonlijk bericht of een mailtje.

Ter inspiratie een video van het optreden van Demi, vorig jaar tijdens de Nederlandse kampioenschappen Paalsport.


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.