theme
Win jij een van de Flexmonkey prijzen?

Win jij een van de Flexmonkey prijzen?

Dit weekend opent de inschrijving voor de tweede editie van de Classic Polecompetition georganiseerd door StudioADC. Flexmonkey is trouwe sponsor van deze paaldanscompetie en zal net als bij de eerste wedstrijd er weer bij zijn met haar stand paaldanskleding en yogawear. 

De paaldansoptredens waren spectaculair! Het publiek was energiek en bemoedigend. Er hing een heerlijke opgewekte sfeer. De loterij hielp ook mee voor de stemming. Als sponsor gaf Flexmonkey natuurlijk ook kadootjes weg. Als hoofdprijs in de loterij werd een X-polesport paaldanspaal verloot. Een andere prijs was een van nieuwe design Flexmonkey leggings. Hieronder zie je de gelukkige winnaars.

De optredens zelf waren een traktatie! Wij vonden het een feest om zoveel mooie outfits bij elkaar te zien. Ook werd er een custom made outfit van Flexmonkey gedragen en daar zijn we stiekem best trots op. Deelnemer Cai droeg een custom made design, speciaal ontworpen naar de wensen van de deelnemer. De outfit was een eye catcher tussen alle RAD en BadKitty. Afgewerkt met paletten en rode en zwarte veren, paste het goed bij het duistere nummer waarop ggedanst werd ("Crazy" - Dani Salvatore). Als kers op de taart werd de custom made paaldansoutfit door de jury beoordeeld met een 9. 

Je kunt altijd contact opnemen met info@flexmonkey.nl als je informatie wilt over de custom made service. Wij zijn benieuwd wie er deze twee editie in Flexmonkey zal stralen!

Ook deze keer zal Flexmonkey leuke prijzen weggeven. Nieuwsgierig geworden? Kom dan ook op 15 oktober naar de Classis PoleCompetitie in Theater Vleuterweide.

 Coverfoto en bovenstaande is gemaakt door PixCel.fr


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.