theme
X-lock, de makkelijkste manier om van static naar spinning pole te gaan!

X-lock, de makkelijkste manier om van static naar spinning pole te gaan!

X-pole komt met een nieuw revolutionair systeem om de polefitness danspalen van static op spinning te zetten; het X-lock systeem. Een simpele handbeweging en de danspaal is nu op spinning gezet. En weer terug op static! Dat is niet in woorden uit te leggen, dat moet je zien;

Dit tussenstuk met revolutionair click-systeem is dé uitkomst voor iedereen die een danspaal wil voor thuis, of in de studio. Maar ook als je al een X-pole hebt. Je kunt de X-lock namelijk afzonderlijk bestellen! 

Dus, als je al een X-pole danspaal bezit, dan kan je met dit tussenstuk je danspaal X-lock proof maken. Of het nu een paal met coating is, gewoon chroom of RVS, dit tussenstuk monteer je onderin de paal. Het vervangt het oudere systeem waarbij je de schroefjes los moet draaien. Let op: dit tussenstuk past alleen als je een paal hebt met het schroef-systeem aan de onderkant van de danspaal. 

Hoe je aan een X-lock komt? Simpel hier te bestellen. Bestel je er twee, dan ontvang je 10 euro korting! Dus, app je polebuddie en bestel samen. Je kunt ons mailen via contact.

De prijzen die Flexmonkey weergeeft zijn in euro en INCLUSIEF bezorging! Niet alleen binnen Nederland, maar ook naar België, Frankrijk en Duitsland. Met vragen kan je contact opnemen contact. Wij helpen je graag verder.


0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.