theme
Hoe doet Nederland het op de Wereld Kampioenschappen Paaldansen?

Hoe doet Nederland het op de Wereld Kampioenschappen Paaldansen?

Paaldansen is de meest bekende term maar eigenlijk gaat het hier om de ‘Pole & Aerial sports’ kampioenschappen van de Internationele Pole Sports Federation. Met de nadruk op sport. Er zijn verschillende categorieën zoals pole, duo pole, aerial hoop, para pole en dit jaar voor het eerst ook flying pole. Kinderen vanaf 10 tot en met volwassenen tot ver in de 60 worden gescoord op scala aan eisen zoals verplichte onderdelen (technieken) en strakke lijnen, een goede choreografie, inleving, thema en bonussen (vette acrobatische elementen zoals regrips en drops). 
Nederlands gaat elk jaar met een ander team. Je moet je namelijk eerst kwalificeren op de Nederlandse kampioenschappen.  

Flexmonkey is apetrots op brandambassador Demi Brama en haar Dream Team. Kennis, kunde en een positieve instelling zorgen voor goede coaching en trainingsbegeleiding van het Dream team. Flexmonkey feliciteert Demi, @iris.aeriallistic en @hendrikpoleartist met hun mooie acts en medailles. Ook de Nederlandse @msgroos en het duo @nadine_romy_poledouble stonden op het podium en brachten een medaille maar naar huis. Congrats!
Daarnaast feliciteren we alle andere Nederlanderse atleten met hun mooie scores en prachtige performances @kellysabinedevos @marieke_athlete @lieve_polesport @katja.vh_polesport @sarastunnenberg @amy_polesport @jessi.artist @suzyniamut @yvonnezingtendanst @heleenmoorman, Ieme van Houten, Fenna Domburg en duo’s @minou.verhaeg en @a.noukr, Tessa ter Horst en Loïs van den Bout.

Wat Demi zelf zegt over deze bijzonder mooie ervaring is te zien op haar instagram @DemiBrama.






De collage die nog niet is gemaakt door de IPSF, is die waarbij Demi Brama de bronzen medaille pakt in de categorie Artistic Pole Senior Women.

Related Posts

Holidays & shipping
Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
Read More
Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!
Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten! Flexmonkey bie...
Read More
Kleding ruil * Clothing swap
Heb je ook een lade vol sportkleding die je niet meer draagt? Of misschien nooit gedragen hebt? Maar vind je het zond...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

Je bericht wordt geplaatst na screening.