Hier wil je bij zijn: de prijsuitreiking van het NK Paalsport & Aerial sport 2021 in Nederland!

Hier wil je bij zijn: de prijsuitreiking van het NK Paalsport & Aerial sport 2021 in Nederland!

Een dag tussen de Nederlandse top van de paal & aerial sport zijn én een leuke polejam? Dat kan allemaal op zondag 7 november in studio Acrobatic Dreams te Huizen. Tussendoor kan je ook op de foto met je pole idool of hoop held en staan er leuke paaldanswinkeltjes om voor een nieuwe outfit te shoppen.

De Nederlands kampioenschappen pole & Aerial sports 2021 hebben dit jaar virtueel plaats gevonden en in het weekend van 22, 23 en 24 oktober zijn de Wereld Kampioenschappen. Atleten hebben hun performance op video opgenomen en ingestuurd. Deze videobeelden worden gejureerd en daaruit volgt de score én de nummers 1, 2 en 3!

Heb je de Nederlandse Kampioenschappen gemist? No stress, je kunt de beste deelnames dan nog zien tijdens de livestream van de IPFS tijdens de Wereld Kampioenschappen. En, er nog meer leuks! Want je kunt ook nog bij de prijsuitreiking zijn!!!

Doordat het allemaal net iets anders loopt dan normaal en er videos worden gejureerd in plaats van live performances, is de prijsuitreiking nog niet geweest. Dus, wil jij aanwezig zijn als de top van Nederland bekroond wordt met mooie bekers en medailles? Kom dan 7 november naar het event in Studio Acrobatic Dreams. Dit event wordt mede georganiseerd door de DAPF, the Dutch Pole & Aerial Federation (voorheen de Nederlandse Paal & Aerial Sport bond).

Je kunt deze dag de videos nogmaals bewonderen, maar dan samen! En wat dacht je van een foto met jouw favoriete Nederlandse aerial atleet? Tussen door kan er ook naar hartelust geshopt worden en start om 15:15u een Pole & Hoop jam. Hoe leuk is dat!

  • Wanneer? zondag 7 november 2021
  • Welke tijd? start programma 13:30u, einde programma 18:00u
  • Waar? Crailoseweg 116A te Huizen
  • Check het event online voor het uitgebreide programma (of scroll omlaag)
  • de nieuwe collectie 'Humming Rose' kan je daar passen!

de nieuwe collectie paaldanskleding van Flexmonkey polewear bij jou op locatie! 

Het programma ziet er als volgt uit:
13:30 uur – 14:00 uur: Aankomst. Direct de mogelijkheid om de opnames van het NK terug te kijken en bij de kraampjes langs te gaan.
14:00 uur – 14:45 uur: Prijsuitreiking!
14:45 uur – 15:00 uur: De mogelijkheid om met elkaar op de foto te gaan, op het winnaarspodium.
15:15 – 17:30 uur: Pole en Hoop Jam.
Dit event wordt mede georganiseerd door de @dutchaerialpolefederation (DAPF, the Dutch Pole & Aerial Federation, voorheen de Nederlandse Paal & Aerial Sport bond) en @acrobaticdreams.
LET OP!
- Om toegang te kunnen verlenen tot de locatie zullen wij vragen om je QR-code te scannen.
- Neem je eigen eten mee. Er is helaas geen kraampje aanwezig om eten/drinken aan te schaffen.
BEN JIJ AANWEZIG? GELIEVE DAN HET FORMULIER ACHTER DE LINK IN TE VULLEN: https://forms.gle/zqTjYDkhfdy8YRa7A

Related Posts

Nieuwe kleuren velvet polewear.
Velvet yogaleggings en paaldanskleding! Heb jij ze al gezien? De heerlijk elastische velvet paaldansbroekjes en tops ...
Read More
Een privé paaldanskamp; genieten van de paal & aerial sport in luxe en comfort.
Wat is er nòg leuker dan een paaldanskamp? Een privé paaldanskamp! Wil je zelf bepalen wie er mee gaan EN welke works...
Read More
Flexmonkey holidays & best wishes
Flexmonkey is chilling during holidays (starting December 24th until January 10th). During this period order fulfillm...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

Je bericht wordt geplaatst na screening.