theme
Super leuke kado's voor paaldansers!

Super leuke kado's voor paaldansers!

De paaldans kadootjes van Flexmonkey_polewear zijn leuk om te vragen én om te geven! Elk jaar is het weer een zoektocht naar het perfecte kadootje voor die vriendin die paaldanst of in de hoop hangt. Misschien weet je niet wat je zelf moet vragen. Of zoek je een kleinigheidje voor je favoriete instructor. Flexmonkey heeft  een breed aanbod van paaldans kado's.

Van kleine budget kadootjes zoals een paaldansmagneetje, tot een compleet handgemaakte paaldansoutfit. Je kunt het zo gek maken als je wilt bij Flexmonkey. Ook voor de winter zijn er leuke kado's zoals lekker warme paaldans huissokken met antislip, ideaal voor in de studio. Of een mooie poledance sweater. De gebreide truien zijn afgewerkt met een mooi borduursel van een paaldanser silhouet. Uitgevoerd in de kleuren camel, donker grijs, licht grijs en roze is er voor ieder type een passende paaldans trui.

gebreide paaldans trui en sweater for poledancers

knitted poledance sweater

 

En wat dacht je van een grappige sleutelhangers van aerial hoop acrobaten of paaldansers? Het leuke van deze keychains is dat je ze kunt laten personaliseren met een naam. Je kiest zelf de kleur van de bol, de kleding en de haren. Bij de paaldanser sleutelhanger kan je zelfs de outfit kiezen, bijvoorbeeld een sporty outfit of een sexy pakje.

personalized aerial acrobatic keychain

Daarnaast heeft Flexmonkey mooie smaragd groene handdoeken met bijpassend poets doekje geborduurd met een paaldanser silhouet. Erg handig nu je voor elke les je eigen handdoek en poetsdoek mee moet nemen. Dat doe je voortaan geheel in stijl met deze mooie paaldans hand- en poetsdoek!

handdoek en poetsdoek voor paaldansers als kado

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere leuke paaldans kadootjes zoals het notitieblokje, de shakebeker, de postkaartjes, de katoenenshopper tas, de warmte packs en nog veel meer. Duizelt het een beetje met al deze keuze? Kies dan voor een Flexmonkey kadobon en laat de gelukkige paaldanser zelf kiezen!

Vergeet niet te kijken bij de laatste ronde sale!

Related Posts

De fysieke paaldanswinkel in Noord Brabant: Flexmonkey_polewear.
Ken je dat gevoel van teleurstelling? Vol spanning wacht je af tot je bestelling wordt geleverd. En dan past het niet...
Read More
Holidays & shipping
Fijne dagen! Flexmonkey viert vakantie tot en met 6 januari. De chat, mail & social media worden hierna weer opge...
Read More
Kadootje vergeten? Hier de oplossing: 5 super leuke digitale (paaldans)kado's!
Alles staat klaar: de hapjes, drankjes, vervoer geregeld. Maar wacht! Onee, je bent het kado vergeten! Flexmonkey bie...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

Je bericht wordt geplaatst na screening.